Sample Saturday

Charlotte Tilbury Cleansing Ritual

Op mijn mini-vakantie naar Zeeland was het natuurlijk weer een goed moment om wat samples uit te proberen. Ik nam er een aantal mee en als eerste probeerde ik dit cleansing duo van Charlotte Tilbury voor je uit.

Double Cleanse

Ik doe zelf al jaren een zogeheten double-cleanse. De double cleanse houd in dat je eerste je gezicht vrij maakt van make-up en dan met een tweede reiniger echt je huid schoon maakt. Zelf is mijn eerste reiniger meestal het micellair water van Garnier en dan als tweede een ‘echte’ reiniger. Het micellair water is tenslotte een make-up remover en niet een product om je huid mee schoon te maken.

Citrus oil radiance cleanse

Deze is echt zalig en precies zoals ik hem graag heb, mooie gele gel die lekker fris ruikt en je goed over je hele gezicht en ogen kunt aanbrengen, daarna afspoelen met een washand met lauwwarm water en je gezicht is heerlijk fris.

Purifying Charcoal Cleanse

De tweede stap is een houtskool reiniger die echt meer voor onzuiverheden is. Ik ben hier minder van gecharmeerd en eigenlijk heb ik deze reiniger ook niet nodig. Ik heb zelf het idee dat het eigenlijk een beetje too much is om twee van dit soort ‘diepe’ reinigers achter elkaar te gebruiken. Een keer is prima natuurlijk en als je echt last hebt van onzuiverheden kan ik me voorstellen dat je daar wat meer aandacht voor hebt.

Mening

De gele tube wint het dus dubbel en dwars en zou ik zeker overwegen om eens aan te schaffen. Echter zie ik online dat ze echt als duo verkocht worden en niet los van elkaar. Jammer want dan zou ik het toch niet zo snel kopen. Je betaald voor dit duo zo rond de 40 euro en het is onder andere bij de Bijenkorf te koop.

Leuk product en een echte verwennerij voor je huid dat wel, zelf vind ik twee reinigers wat te veel van het goede.

Annette

3 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ja dan wordt het een triple cleanser…Vreemd inderdaad dat je e.e.a. niet los van elkaar kunt kopen. Denk dat het ook niet goed voor je huid is je kunt ook “te veel” reinigen. Gebruik nu die van Banila maar kreeg bij een bestelling laatst een foam reiniger van Shiseido. Ook heerlijk. Las ergens dat je met een speld in een sample moet prikken en er zo langer mee doet. Maar misschien wist je dat al. Fijn weekend (net al een rondje gelopen want bezichtiging) maar ijs, ijs koud.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s