Strivectin

Strivectin anti-wrinkle SD advanced

Hoppa daar is weer een product uit de najaarskit van Caroline Hirons die ik heb opgemaakt. De behoorlijk prijzige kit kwam met een lading aan high-end huidverzorging en deze crème ging als eerste in gebruik. De tube is leeg dus tijd voor een review.

Inhoud en gebruik

Deze crème komt in een behoorlijke tube van 60ml (meestal vind je crème in tubes van 50ml) hij is er ook in een 135ml inhoud. De grote tube komt doordat hij ook geschikt is om op de huid te gebruiken. Gezien de prijs – daarover later meer – zou ik het lekker beperken -zoals ik heb gedaan- in gebruik voor het gezicht.

Dit merk is ook in Nederland te koop zie ik maar dan wel alleen online. Ik had er nog niet eerder van gehoord maar toen bekend werd dat deze crème in de kit zou zitten gingen op Facebook (in de groep van Caroline Hirons) wel al de meest wilde verhalen rond, met name dat een ‘tover’ product zou zijn. Tsja, dat schiep natuurlijk hoge verwachtingen bij mij.

Over de crème:

Dit lees ik online: StriVectin is een verzameling slimme, gerichte oplossingen voor veroudering en veranderende huid. We combineren geavanceerde, hoogwaardige huidverzorgingsingrediënten met onze gepatenteerde NIA-114 ™ -technologie om echte, zichtbare, klinisch bewezen resultaten te leveren.

Op de site van Strivectin lees ik dat ze diverse prijzen hebben gewonnen. Zijn ze er met name op gebrand om de huid barrière te beschermen/herstellen – volgens mij is dit HET woord voor 2021 hoor ik lees het overal, de huid barrière moeten we beschermen/herstellen daar draait het in alle producten om tegenwoordig. Ze laten veel voor en na foto’s zien ook op hun site.

De crème is geschikt voor alle huidtypes, het merk is vegan en dierproefvrij.

De crème heeft heerlijke ingrediënten, koper peptiden, collageen, noem het maar op en zou dus ook wonderen doen voor je striae. Caroline Hirons riep toen ze de kit lanceerde het daar vooral NIET te gebruiken. Zonde van je crème hahaha en gelijk heeft ze. Striae zijn onderhuidse scheuringen die kun je echt niet zomaar wegsmeren, rimpels natuurlijk ook niet maar he who cares.

Gebruik:

Ik heb hem als nachtcrème gebruikt. De crème is heel rijk en dus vooral in de winter heerlijk. Mijn huid deed het er wonderwel op. Ik werd in de ochtend wakker met een heerlijk gevoede en zachte huid. Ik vond zeker dat de huid gladder oogde maar ik vind dat altijd lastige claims dus ik laat me daar verder niet over uit. Doordat de crème zo rijk is heb je er maar een kleine hoeveelheid van nodig en dus kun je gerust een paar maanden vooruit met deze tube. Ik vond het geen ‘wondermiddel’ maar ik zorg dan ook al jaren goed voor mijn huid. Ik denk dat dames die niets aan de huid doen en dit gaan gebruiken wellicht grote(re) resultaten waarnemen.

Prijs

Nu even opletten want er zijn dus diverse maten van deze crème in omloop van 60ml tot 135ml voor de 60ml zie ik de goedkoopste rond de € 41,- en de grote tube voor € 136,- (goedkoper dus om 2 kleine tubes te kopen…). Zeker voor dames (en heren) die op zoek zijn naar een rijke crème tegen een goede prijs en die echt goed voedt een aanrader. Ik heb echt van deze tube genoten. Ik ben vooral benieuw nu hij leeg is of ik dan verschil ga merken in mijn huid (als in dat hij wat minder gevoed aanvoelt nu ik een andere crème ben gaan gebruiken). Heb je striae en wil je er iets aan doen wellicht het overwegen waard? Ik heb er geen last van en kon deze claim dus ook niet voor jullie uitproberen.

Annette

4 thoughts on “Strivectin

  1. Fijne review ik ga mij eens in hun website verdiepen en zo te lezen is die Caroline Hirons kit een aanrader. Alweer iets voor het steeds langer wordende verlanglijstje 🙂 FIjn weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik weet nog wel dat mijn nichtje iets gebruikte tegen haar striae, volgens mij was dat gewoon Dove of zoiets. Zij merkte dat de strepen een stuk minder werden, bizar gewoon! Ik denk dat het inmasseren van producten je huid ook goed doet, misschien kwam daarom wel het verschil.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s