Unboxing

Monsterdoos Maart 2021

Ik kreeg weer een mail in mijn inbox dat je weer een monsterdoos kon bestellen. Altijd leuk dus gelijk besteld, hij kwam direct de volgende dag al aan en ik laat je zien wat er allemaal inzit. Monsterdoos is een boodschappen pakket wat je kunt bestellen (vrijblijvend) voor 12,95 inclusief verzendkosten. Ik vind de inhoud altijd dik in orde.

Annette

5 thoughts on “Unboxing

 1. Leuk weer, zelf niet gekocht maar weer besteld voor mensen die ik nu al bijna een jaar niet fysiek gezien heb maar betaald overigens Euro 15,95 inclusief verzendkosten. Die Lipton Cold infuse kocht ik toevallig vorige week bij AH vond ‘m erg lekker. (nog maar 2 keer geprobeerd).

  Geliked door 1 persoon

  • Wat gek dat jij meer moest betalen? Had je ook een link via de nieuwsbrief? Voor mij echt 12,95 heel leuk om kado te geven. Volgens mij had ik die koude thee van pickwick die was niet heel lekker. Deze van lipton moet ik nog proberen

   Like

 2. Ja had ook een link maar die haperde steeds dus ben ik naar de website gegaan dus ik denk dat het daardoor komt. Koude pickwick kende ik niet (als je ooit eens in Frankrijk komt daar in de supermarkten hebben ze een heel groot assortiment) gek dat we dat reizen vroeger zo normaal vonden nu mogen we niet eens naar de DM…Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

 3. Die theetest had ik ook gedaan en een behoorlijk verschil! De gewone thee met kraanwater was bitterder en donkerder van kleur. Die met SPA was veel zachter van smaak. Nu hebben wij hier veel kalk in het water, misschien maakt dat het verschil groter.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s