Unboxing

Beautybox Lookfantastic Maart 2021

Ik laat je ook deze maand weer zien wat er allemaal in de Lookfantastic Beautybox zit. Er zitten altijd 6 producten in de box en het is een variatie van de producten die ze bij Lookfantastic verkopen. Leuk om op deze manier met veel verschillende producten in aanraking te komen en ze uit te proberen. Ik ben al jaren abonnee van de box en ondanks de leveringsproblemen van de afgelopen maanden vind ik de inhoud altijd er fijn.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Hier wel op tijd maar ook geen boekje en geen wenkbrauwborstel…Doos flink ingedeukt maar dat is de schuld van de bezorger. Vond de inhoud wel ok. Manlief gebruikt altijd harde zeep onder de douche dus dit is weer eens wat anders. Ook bij mij was de tube halfleeg.

    Geliked door 1 persoon

  2. soms heb je inderdaad van die producten dat er stukken minder in zit dan je verwacht. Ik let nooit op hoeveel ml iets bevat, en als dan een tube ook nog eens halfvol is, vreemd…
    Had ik ooit ook niet dat potloodje (am to pm)? Het komt mij zo bekend voor, maar geen idee of ik die ooit besteld heb. Naar mijn idee zit er minder in die box dan eerst of ik ben in de war met een andere box?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s