Weekoverzicht

Weekoverzicht #136

Ah heerlijk hoor, ik begin aan mijn laatste werkweek voor een korte vakantie! Maar eerst vertel ik jullie nog even hoe mijn afgelopen week verliep, heel spannend, NOT hahaha. Maar wel onstuimig, dat dan wel weer.

Skoet vond de wind maar niets deze week

Maandag

Ik krijg in mijn inbox de jaarlijkse cybertraining van het werk. Tsja als mijn vorige weekoverzicht heb gelezen beetje te laat, hahaha maar goed om weer even te doen zodat ik weer goed weet waar je allemaal op moet letten en hoe geraffineerd oplichters zijn op internet. Verder veel gesprekken met kandidaten. Ik ga sporten na het werk, dat gaat lekker. En ik maak de rijst maaltijd uit de Hello Freshbox.

Dinsdag

Het sporten ging blijkbaar heel goed want ik heb behoorlijk spierpijn bij het wakker worden. Ach, de bilspieren kunnen het hebben als we ooit weer onze bikini aan kunnen ben ik er klaar voor ahum 😊. Tussen de middag sjees ik even naar het dorp om een pakje weg te brengen. Verder een normal werkdag en Isabelle maakt de noedels voor in de avond.

Woensdag

Er vallen twee meetings uit dus ineens heb ik wat lucht in mijn agenda, fijn! Ik maak er dankbaar gebruik van want moet wat excel sheets bijwerken en dat is nooit mijn meest favoriete klus maar ja, budget tijd dus het moet maar. Ik loop een rondje tussen de middag en haal wat lekkers bij de kraam van ’t Stoepje. In de avond doe ik weer een sport rondje en Timo heeft de kookbeurt en die maakt de veldsla stamppot, was heel lekker.

Donderdag

Onstuimig dagje. Ik zie de kliko voorbij komen waaien 😊 maar verder gelukkig niets aan de hand. Ik slaap er wel onrustig van als het zo tekeer gaat buiten. De werkdag verloopt verder als normaal, ik sport mijn laatste keer voor deze week dan zitten er weer keurig 3x 30 minuten op. Ik loop ook nog een klein rondje maar het is eigenlijk niet te doen.

Vrijdag

Heerlijk want vandaag ga ik in mijn lunchpauze naar de nagelsalon. Mijn oude nagels waren helemaal uitgegroeid maar door de collageen die ik slik (ik vertel je er over een paar weken meer over) was mijn nieuwe nagelbed in prima conditie. Maar ik heb gewoon altijd mijn duimen die inscheuren dus ik kies toch voor een acryl laagje. Dat maakt ze zoveel sterker en ik kan er alles mee doen. Ook vind ik het gewoon heel mooi en verzorgd eruit zien. Bij thuiskomst kruip ik weer achter de laptop en werk nog een paar uurtjes.

Weekend

Het stormt nog steeds en ik ga dan ook niet naar de markt. Even geen zin. Dus ik ga vrij vroeg naar de Albert Heijn voor de boodschapjes, neem daar rozen mee, die zijn altijd wel goed en blijven lang mooi. Ik stofzuig, dweil en loop een stuk al is dat meer waaien haha na een kleine 30 minuten houd ik het voor gezien, mijn ogen blijven maar tranen en er is verder helemaal niemand op de hei te vinden.

Ik doe mijn blog dingetjes voor de komende week en kruip dan heerlijk op de bank met thee en mijn boek.

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Mooi je nagels weer en leuk vest/jas? van NB. Wordt ook altijd erg onrustig van storm en Amy vliegt dan uren lang van links naar rechts…Gelukkig deze week geen storm. De aankoopmakelaar die we ingehuurd hadden direct weer afgezegd stuurt lijsten met huizen van Funda die al onder bod staan….ja dat kunnen we zelf ook voor Euro 3.500,- Had toch makelaar moeten worden:-)
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die NB jas is een windbreaker dus wind en waterdicht kon ik op de laatste sample sale op de kop tikken. Heel fijn voor deze tijd van het jaar. Balen van die makelaar zeg hij hoort je huizen te laten zien die nog niet op de markt zijn of echt net erop😤

   Like

 2. Het was zeker onstuimig afgelopen week,maar wel iedere dag gewandeld.
  Mooie bloemen en staat altijd gezellig.
  Ik haal ook altijd een bloemetje in huis.
  Toen Hans nog werkte kwam hij iedere vrijdag met een bos bloemen thuis,zo lief en krijg nu ook nog met regelmaat bloemen.
  Heb voor vrijdag een afspraak gemaakt bij Het Oosten ,mogen wij 1 uurtje shoppen.
  Eindelijk wat lucht en heb nog al wat nodig voor de tuin.
  Lekker vooruitzicht een pasr dagen weg.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marie vond die wind ook helemaal niet leuk en veel potten zijn in de tuin gesneuveld… Ook de kliko ging erbij liggen, wat een woeste wind!
  Veldsla stamppot, iets waar ik nooit aan zou denken. Ik weet dat er veldsla bestaat maar geen idee wat je daarmee kon doen. Klinkt lekker!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s