Weekoverzicht

Weekoverzicht #135

Het was een razend drukke week de afgelopen week en note to self: niet meer je agenda zo ontzettend vol plannen 😊. Ik had ook mijn beoordelingsgesprek en probeerde ik dus wat orde in chaos te scheppen.

Op Zondag trouwens al een volleerd nerd mijn nieuwe laptop helemaal geinstalleerd. Vond het allemaal spannend maar het ging redelijk soepeltjes. Dus nu met de nieuwe supersnelle laptop aan de slag.

Maandag

Vandaag naar kantoor, het is de eerste van de maand dus een nieuwe collega. Altijd leuk een nieuw gezicht verwelkomen. Verder de hele dag druk met bel en vergader afspraken. Om 4 uur vind ik het mooi geweest en stap ik in de auto naar huis, ik ga sporten, douchen en kook uit de Hello Fresh box de kippendijen met rijst, lekker gerecht best pittig maar niet te.

Dinsdag

Drukke dag en halverwege de ochtend krijg ik een telefoontje van de bank. Ik had een mail van DHL gekregen dat er een pakje onderweg is waarvoor invoerrechten betaald moesten worden, kan kloppen dus ik heb op de link geklikt ☹ om te betalen. de bank was er gelukkig snel bij en heeft voorkomen dat er geld van mijn rekening werd gehaald. Pfew maar ik ben best geschrokken. Ik let altijd dubbel op en toch zag dit er allemaal heel goed uit, DHL pagina met slotje etc. Uiteindelijk is er 10 euro afgeschreven en daarna zijn door de bank de overige transacties geblockt. Heel fijn dat ze gelijk belden maar ook een beetje big brother dat ze dat dus zo snel zien. Het geld ging namelijk via een samsung telefoon en ze weten dat ik een Iphone heb, WHUUUT creepy toch? Maar in dit geval dus gelukkig en verder geen schade ondervonden. Nog beter opletten dus in het vervolg!

Ik had ook nog mijn beoordelingsgesprek in de middag, allemaal heel goed en ze zijn nog blij met me 😊we hebben doelen voor 2021 afgesproken dus we gaan er weer voor. Uit de box aten we de pasta mexicaanse stijl.

Woensdag

Een gewone maar volle werkdag. In de ochtend kreeg ik ook nog even bezoek voor het jaarlijkse onderhoud aan de verwarmingsketel dus die kan ook weer een jaartje vooruit. Tussen de middag een kleine wandeling en in de avond gesport. De laatste maaltijd uit de box was de hutspot met spruitjes en varkenshaas. Lekker gegeten ook weer deze week.

Een meeting tot laat, Skoet komt er maar even bijliggen die vind dat het lang genoeg geduurt heeft 🙂

Donderdag

Ook vandaag een normale werkdag. Tussen de bedrijven door even langs de Lids gegaan daar was ik ook al een paar weken niet meer geweest. Even snel wat boodschapjes gescoord. In de avond gesport en aan een nieuw boek begonnen.

Vrijdag

Vandaag een iets kortere werkdag want de kapper komt langs! Yeah! Einde van de middag ben ik weer gekleurd en geknipt en kan ik er weer even tegenaan. Heerlijk.

Weekend

Het hoogtepunt van het weekend was toch wel mijn bezoek aan de schoonheidsspecialiste, even heerlijk een ontspannende behandeling gehad – uiteraard nadat het pijnlijke het harsen van de wenkbrauwen en de bovenlip achter de rug was! Zalig.

Niet naar de markt geweest deze week dus haalde ik de bloemen maar gewoon bij de Albert Heijn. Ik nam ook even wat Dahlia bollen mee voor in de tuin. Die kunnen pas volgende maand de grond in dus ze moeten nog even geduld hebben. Verder gewandeld, huishouden en de ‘normale’ dingetjes gedaan. Jammer dat het weer wat frisser was maar het is tenslotte ook pas begin maart.

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Oh wat eng zo’n situatie met scammers en dan vooral hoe veel de bank weet. Ergens verbaasd het mij niks maar dat ze zelf weten welk merk telefoon, gaat wel heel ver. Gelukkig viel het allemaal mee.

    Geliked door 1 persoon

  2. Jasses, wat eng dat soort oplichting trucs. Mijn spam box staat er vol mee en ik klik alles direct weg. Als ik twijfel vraag ik het aan Jeroen en die ziet het direct of het echt of nep is. Heerlijk dat je ook weer naar de schoonheidsspecialiste kon, ik wilde ook een keer gaan maar schrok me gek van de prijzen. Kan je nagaan hoe lang het geleden is dat ik een betalende klant was, ik betaalde 25 gulden voor een anderhalf uur durende behandeling. Nu kostte een bindweefselmassage al bijna 90 euro… ik heb wat dat betreft onder een steen gelegen of deze salon is gewoon heel duur?

    Geliked door 1 persoon

  3. Jee wat een schrik je hoort zulke rare verhalen…Op huizenjacht geweest maar valt niet mee soms wordt er 20%!!!! overboden. Verder 10 minuten Action gewinkeld wat uiteindelijk maar 7 minuten bleek te zijn want dan MOET je naar de kassa enfin beter dan niets. Fijne week en fijn dat ze (nog) blij met je zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s