Suzanne Kaufmann

Hydrating face mask

Dit heerlijke potje heb ik met heel veel plezier gebruikt. Deze heb ik ontvangen in de Cult Goodybag en ik had nog niet eerder producten van dit merk geprobeerd. Leuk dus om weer iets nieuws te ontdekken.

Het merk:

Suzanne Kaufmann is een Oostenrijkse dame die daar een mooi welness resort bestiert. Het is al 5 generaties in haar familie maar Suzanne heeft het wel een treetje hoger getild als ik het zo lees online. Het resort is dus begonnen met producten uit haar eigen lijn en deze worden nu wereldwijd verkocht. Ze komen wel met een aardig prijskaartje, niet onbetaalbaar maar wel in de wat hogere prijsklasse. Daarentegen zijn de ingrediënten wel hoogwaardig en worden de producten met grote zorg bereidt.

Het product:

Dit is dus een masker maar na een eerste keer gebruik vond ik het zonde om dit als masker te gebruiken, gelukkig lees ik dat hij ook gewoon als nachtcreme gebruikt kan worden en dat heb ik gedaan. Het is een hele dikke rijke crème die zorgt voor een zeer gevoede en goed hydraterend gezicht zorgt als ik opsta in de ochtend (dat ik er niet al te best uitzie in de vroege ochtend daar kan de crème natuurlijk niets aan doen 😊)

Ik denk dat het de bijenwas is die voor dat fijne gevoel zorgt maar ook amandelolie en allerlei andere lekker olietjes en ingrediënten maken dit echt een heerlijke pot – wat mij betref voor het najaar/winter, in de overige jaargetijden is hij denk ik voor mij iets te rijk.

Ja hoor hier zou ik wel een fullsize van lusten. De pot kost voor 50ml € 55,- wat ik nog wel oké vindt. Ik moet zeggen dat als ik op haar site rondstruin ik veel mooie producten zie die best schappelijk geprijsd zijn al neigt het wel wat meer naar het hogere segment. Het zijn met name de travelkits die ik erg duur vindt, jammer want dat is zo ideaal om goed kennis te maken met een merk.

Maar desondanks dat zeker eens een merk om naar te kijken. Je kunt de producten rechtstreeks via haar site kopen maar bijvoorbeeld ook bij Cult beauty of bij Niche Beauty die wellicht af en toe eens mooie kortingsakties hebben?

Ik vind het een aanrader in elk geval

Annette

5 thoughts on “Suzanne Kaufmann

  1. Fijne review klinkt als fijn spul. Voor maskers heb ik (bijna) nooit geduld of mijn haar wordt vies (dat denk ik dan) etc. etc. Alleen heel soms een sheetmasker. Zag dat ze ook een hotel heeft in Oostenrijk ziet er heerlijk luxe en zen uit. Heb wel zin in een weekje 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s