Sample Saturday

Grow Gorgeous – Repair

Strengthening hair & Scalp mask

Dit tubetje zat een aantal maanden in de LookFantastic beautybox. Ik besloot hem direct maar uit te proberen. We hebben al eerder producten van dit merk ontvangen en naast ‘normale’ haar producten hebben ze ook een hele range voor de gevoelige hoofdhuid. Ik heb al eerder een product hiervan gebruikt en dat is me goed bevallen.

Welk merk?

Ik kan niet vinden hoe lang het merk al bestaat of hun origine. Ik zie wel dat de Hut group (waar ook Look fantastic onder valt) staat aangemerkt als ‘eigenaar’. Ze hebben dus alleen haarproducten en naast shampoo & conditioners dus ook diverse oliën en producten om het haar dikker te maken, de gevoelige huid aan te pakken etc. Ik vind het een mooi merk met mooie producten.

Wat is het?

Dit is dus een masker voor na het wassen die de hoofdhuid hydrateert en verzorgd. Ik zie dat er ook Niacimide in het product zit 😊 grappig want dat heeft voor mijn gezicht in elk geval veel goeds gedaan. Verder zit het ook vol met essentiële mineralen zoals zink, ijzer, koper en magnesium.

Peptides en aminozuren zorgen voor versterking van het haar en diverse ‘boters’ zoals Shea zorgen voor de verzorging. Het masker is geschikt voor alle typen beschadigt haar, dus bijvoorbeeld door verf, geblondeerd, of door over processing door bijvoorbeeld de style-tang of föhn.

Het product is geschikt voor vegans en is ook glutenvrij. Tevens bevat het geen parabenen, minerale olie, siliconen of sulfaten.

Je gebruikt het masker 1 a 2x per week na het wassen. Je laat het 5 minuten intrekken en spoelt het dan uit. Voor een intensief masker laat je het 10-20 minuten intrekken.

Wat vond ik ervan?

Heel erg lekker. Het heeft ook een fijne geur, niet echt kappersachtig maar ik kan het goed waarderen. Ik vond het wederom een verademing voor mijn hoofdhuid. Het zijn echt wel fijne producten. Ik zal over het andere flesje dat ik heb staan ook nog wel een review maken. Ik weet dat er veel dames (en heren) worstelen met een gevoelige hoofdhuid. Ik heb met dit tubetje denk ik een keer of 4 kunnen doen.

Waar te koop en wat kost het?

Ik zie het niet zo snel ergens anders dan bij Lookfantastic. Een pot kost je ongeveer 30 euro. Prima prijs voor een masker dat zo veel goeds doet voor je hoofdhuid. Als je kampt met hoofdhuid problemen is dit zeker een merk waar je eens bij zou moeten kijken.

Ik vind het heel jammer dat het tubetje op is dus ja wat mij betreft een aanrader.

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt als een fijn masker. Ik vermijd ze nu even nu kappersbezoek niet kan is er helemaal niks te beginnen en maskers maken het alleen nog maar “slapper”. Snap die kappersgeur kocht bij mijn laatste bezoek een zeezoutspray en die ruikt ook hemels. Haalt het nooit bij producten van de drogist. Fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb geen gevoelige hoofdhuid, alleen als ik een shampoo met mint erin gebruik, maar verder kan ik alles wel hebben denk ik. Klinkt als een fijn haarmasker. Gisteren heb ik Jeroen gevraagd of hij een klein stukje van mijn haar wilde knippen (met mijn aanwijzingen) en zo gezegd, zo gedaan. Het zit nu weer wat voller en het stugge bij de punten is weer weg. Maar ook ik blij als de kappers weer open zijn, dan laat ik het weer in laagjes knippen maar niet meer zo kort. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s