Weekoverzicht

Weekoverzicht #129

Het was even peentjes zweten halverwege de week in verband met een shared drive die even ‘kwijt’ was maar verder ging de week redelijk soepeltjes voorbij. Ik neem je mee langs mijn week.

Maandag

De wekker gaat vroeg want ik moet naar Amsterdam. We hebben weer een nieuwe starter dus even gezellig kennisgemaakt, rond geleid – minder gezellig in een leeg kantoor en introductie training verzorgd. Om 3 uur rijd ik terug naar Hilversum zodat ik mijn laatste calls vanuit huis kan doen. Op tijd gestopt, even gesport en toen had ik de kookbeurt en maakt ik de kapsalon… niet helemaal volgens recept want wij eten hem liever ‘gewoon’ dus de frietjes, vlees en salade apart. Lekker gegeten.

Dinsdag

Ik mag weer iemand blij maken met een nieuwe baan – in Duitsland deze keer en deze meneer was ook super blij. Hij was al een tijdje werkloos, een paar jaar jonger dan ik maar had moeite weer aan de bak te komen. Hij gaat ons Finance team versterken en is dus heel blij 😊. Mijn nieuw comfy pak dat ik bij de Golden store (van 1 van de Reinders zusjes) kocht trok ik aan en ja hoor, zit heerlijk, goede kwaliteit (zware katoen) en toch leuk. Het pak heeft een baby blauwe kleur. Isabelle kookt de wraps, altijd goed.

Ik was op zoek naar een kleine vakantie en heb eindelijk na veel speurwerk iets gevonden voor een schappelijke prijs. Ik krijg elke dag wat mailings met ‘traveldeals’ en soms zitten daar leuke dingen bij maar als je dan aan geeft alleen te zijn schiet de prijs enorm omhoog ☹ discriminatie is het haaha. Maar nu dus wat gevonden, 22 maart een midweekje naar Bruinisse. Zin in, even een andere omgeving.

Woensdag

O jee, na het opstarten van mijn computer zie ik dat mijn hele shared drive – daar waar al mijn personeelsfiles staan weg is. Ik schiet volledig in de paniek, IT doet haar best maar denkt dat het ‘weg’ is. Ik bel zo’n beetje de hele wereld om iederen die ik ken of een beetje ken te mobiliseren haha. Ik roep ook tegen mijn baas dat ze hetzelfde moet doen kan toch niet zo zijn dat ik voor ongeveer 200 man alles kwijt ben, hoe dan? Wie heeft het gedaan…. Pff einde van de ochtend geeft IT aan dat ze de files hebben gevonden maar het duurt nog een paar uur voordat alles hersteld is. Uiteraard ☹ weten ze niet hoe dit kan want volgens hen hebben alleen ik en mijn collega’s toegang tot deze drive. Pff maar goed alles is terug dat is het belangrijkst.

Mijn auto was opgehaald door de garage voor onderhoud en werd net na de middag alweer terug gebracht. Hij is weer goedgekeurd. In Juni loopt hij uit de lease dus als de garage weer open is ga ik even babbelen voor een nieuwe.

Ik gooi de computer strak om half 5 dicht ben er wel klaar mee en ga even sporten. Timo mag de 3e maaltijd uit de box koken.

Donderdag

Oproep van het bevolkingsonderzoek voor een bezoekje aan de tietenbus. Ik wordt over een paar weken 50 dus mag nu ook voor onderzoek. Gelijk maar een afspraak gemaakt want dan hik ik er ook niet tegenaan. Volgende week vrijdag mag ik langs komen. Mijn nieuwe knoflookpers komt binnen. De vorige was gebroken – vraag me niet hoe – had toen bij de appie een nieuwe gekocht maar wat een waardeloos ding was dat dus na een paar weken met veel gemopper bij bol een nieuwe gekocht. Hopelijk doet deze beter zijn werk.

Vrijdag

Ik heb wat gesprekken met mogelijke stagiaires maar ben nog niet helemaal overtuigd. Ook wat meetings over de komende salarisronde maar ik sluit lekker om 4 uur af. Klaar met deze week! Die Skoet van mij ligt heerlijk op de convectorput te slapen. Op zondag gaat ze even in het zonnetje in de tuin liggen.

Weekend

Eerst naar de markt, vorig week niet geweest dus hard toe aan verse bloemen en een lekker stuk kaas. Dan rijd ik met een vriend een rondje Utrechtse heuvelrug en nemen we bij Amerongen het pontje, altijd even leuk. Omdat het zonnetjes zo lekker schijnt ga ik als ik thuiskom nog even op de hei wandelen.

Op zondag eigenlijk idem dito, eerst even het huishouden en vervolgens de hei op. Ik deed een grote ronde en ging even bij mijn ‘vrienden’ kijken die waren niet gecharmeerd van mijn bezoek want er werd wat afgesnoven haha dus ik maakte me maar uit de voeten. Daarna heerlijk met een kop thee en mijn ereader op de bank.

Hebben jullie een fijne week gehad?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Prachtig pak van Reinders en zo mooi en handig die gestikte naad in de broek zodat je niet van die hangknieën krijgt zoals vaak bij dit soort broeken.
    Hier weer een k*tweek vriendin van mijn moeder overleden en mijn neef die frontaal op een vrachtwagen is geknald bij Soest donderdag.Ligt nu zwaargewond in het zknhs en door het virus mag er verder niemand op bezoek behalve zijn ouders. Het is een wonder dat hij het overleefd heeft toen ik de foto’s zag. Maar met hernieuwde moed een verse week beginnen. Jij ook een fijne week zonder verdwenen files!

    Geliked door 1 persoon

  2. Van de week hebben wij ook een soort kapsalon gegeten maar dan zonder de kaas. Als kaas niet knapperig is dan gaat Tom zowat van zijn stokje. Leuk pak heb je aan, ziet er lekker comfy uit. Grappig dat je vlak na de mammografie verteld over een knoflookpers, zo ervaar ik een mammografie ook altijd haha!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s