Unboxing

Beautybox Januari 2021

Tijd voor de eerste beautybox van het jaar. Helaas waren er weer levering problemen. Heb ik zo’n 3x achter de box aan moeten zitten bij customer service. Die kunnen er ook niets aan doen natuurlijk maar wel jammer dat ze dan beloven dat je een verzendbericht krijgt en dat niet komt, dus weer in de chat 😦 anyway, uiteindelijk werd hij op zaterdag bezorgd dus hier gaan we.

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Leuk dat ik nu toch zie wat de inhoud is:-) Had om te proberen een abbonement voor 3 maanden genomen maar heb ‘m nog steeds niet. Zou gisteren teruggebeld worden….niet dus. Hopelijk komt de doos nog. Hoorde dat de editie op??? is.

  Geliked door 1 persoon

  • Als ik hem binnen heb kijk ik ook altijd daarna wat andere unboxing ik zag dat er andere producten in zaten bij anderen🙁denk dus dat niet van alle producten genoeg hadden. Dat is al eens eerder gebeurd en vind ik niet oké. Ze weten toch hoeveel abonnementen ze hebben en hoeveel er elke maand in en uitschrijven dus ze moeten een goede schatting kunnen maken. Vind de service echt achteruit gegaan het laatste jaar 😤

   Like

 2. Jammer dat ze momenteel zoveel achterstand hebben qua producten en bezorging… zal het te maken hebben met corona? Fabrieken die stil liggen en dergelijke? Het zou dan wel zo netjes zijn als ze hun cliënten wel een reden opgeven en of dit vaker gaat gebeuren.
  De leave in haarmasker vind ik heel interessant, mede omdat ik vaak geen geduld heb om een paar minuten onder de douche te wachten totdat het ingewerkt is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk weer dit. Wat mij opvalt is dat jij een hele mooie kleur lipstick op hebt. Mag ik vragen wat je toen op had? En de kleur nr.? Ohja ik heb ook inmiddels de wasparfum besteld. Ik verheug me zo op! Maar meteen 500 ml. Zal wel heerlijk zijn. Anders pech gehad.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s