Weekoverzicht

Weekoverzicht #128

De week zit er weer op en een nieuwe week van start. We hoorden dat we toch nog wat langer thuis zitten met zijn allen (ik had niet anders verwacht) en ik had een volle werkweek. Ik neem je mee langs mijn dagen.

Maandag

De week start met een behoorlijk volle agenda vandaag. Het zijn met name veel belafspraken vandaag. Ook bespreek ik met mijn manager de werkdruk van de afgelopen tijd. In Duitsland hebben we een office manager met een HR achtergrond dus we spreken af dat ik haar in de komende maanden wegwijs ga maken in de Duitse retail wereld zodat zij later in het jaar mijn werkzaamheden kan overnemen. Ik moet zeggen dat het me wel oplucht want het was wel een beetje veel allemaal 4 landen, 13 winkels en nu ook nog eens 3 kantoren. Fijn dus dat er wat lucht komt. Ik verwacht niet ineens zeeën van tijd want het kantoor in Amsterdam zal blijven groeien dus mijn tijd zal meer daar komen te liggen.

Ik doe een sport rondje aan het einde van mijn werkdag en na een lekker douche sta ik in de keuken om de pasta maaltijd te maken.

Dinsdag

De wekker gaat vroeg want ik heb een kantoordag vandaag. Verder niet heel bijzonder het loopt allemaal wel lekker door. Als ik thuis kom gaat de bel en brengt de postbezorger mijn collageen poeder. Ik heb besloten -na lang wikken en wegen- en veel gelezen te hebben een kuurtje van 3 maanden te gaan doen. Uiteraard kom ik er bij jullie op terug met resultaten maar dat wordt dus pas april. Even goed testen en foto’s maken en dan hopelijk wat resultaten gaan zien. Ik heb voor Revitaltrax gekozen omdat ik daar goede resultaten over lees en er een hogere dosis in zit dan bijvoorbeeld die van Oslo skinlab waar veel bloggers nu een deal mee hebben. Wil je ook dit proberen bestel dan via deze link: Klik hier dan krijg ik een kleine korting op mijn volgende bestelling. Maar wordt vervolgd dus. We eten een bloemkoolrijst met gehaktballetjes uit de Hello fresh box.

Woensdag

Gewoon weer thuis, meetings, een kandidaat een aanbod doen – die begint vervolgens over het salaris. Ik word daar altijd een beetje narrig van want ik maak aantekeningen van al mijn gesprekken en hij komt nu ineens met een ander bedrag op de proppen. Ik snap dat ze het proberen maar het kost me tijd en energie om het vervolgens weer uit te leggen. Ik ga sporten, douchen en mijn zoon kookt dus ik kan op de bank 😊.

Donderdag/vrijdag

Niets bijzonders eigenlijk gewone werkdagen. Ik probeer wat dingen op papier te zetten voor de overdracht van Duitsland, is toch altijd lastig als je ineens dingen die je automatisch doet moet gaan uitschrijven haha maar komt vast goed. Op donderdag sport ik ook nog een rondje maar vrijdag is rustdag vind ik….

Weekend

Op zaterdag ga ik de hort op en wordt er een rondje vecht gereden. Verder haal ik boodschappen dat zou ik normaal op zondag doen maar met de sneeuwverwachting beluit ik maar op zaterdag te gaan. De markt sla ik over deze week. De sneeuw laat op zicht wachten maar aan het einde van middag valt er dan toch wat, ik denk dat wij zo’n 3 cm hadden. Op zondag ga ik lekker vroeg wandelen. Ik denk dat ik even na 10 uur al op de hei sta. De sneeuw verdwijnt rap en het zonnetje schijnt al.

Ik had mezelf goed ingepakt maar het bleek heerlijk weer te zijn dus de handschoenen waren helemaal niet nodig (ik draag ze zelden als ik ga wandelen maar dacht dat het koud zou zijn J). Thuis gekomen doe ik het huishouden en dan plof ik lekker op de bank.

Hoe was jullie week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ach die lieve Skoet die de tulpen zo mooi lijkt te vinden 🙂 Mooie wandelschoenen. Verder een weekje van slecht nieuws en een tante die overleed aan het virus. 64 is toch niet zo oud over bijna 6 jaar ben ik dat zelf. Ook iemand hier in het gebouw opgenomen. Uit voorzorg gaan we nu ook maar niet meer met de lift 🙂 Fijne week.

    Geliked door 1 persoon

    • Gets Ilona dat is inderdaad allemaal niet best. Ik moet zeggen ik begin er zelf ook wel de balen van te krijgen en ben aan het kijken om toch ergens een paar dagen naar een hotel te gaan, even helemaal weg uit de omgeving waar ik nu al zolang in zit. Kijken of ik weer een beetje mijn mojo kan vinden haha maar als ik zoek zit heel veel vol of is heel duur maar het zou fijn zijn om in bijvoorbeeld maart even een paar dagen weg te kunnen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s