Weekoverzicht

Weekoverzicht #127

De kop is eraf. Ik heb de afgelopen week weer gewerkt na een korte break maar het viel me niet mee moet ik zeggen, haha. Ik neem je mee door mijn afgelopen week.

Maandag

De wekker gaat vroeg want ik moet naar het kantoor in Amsterdam. We hebben een nieuwe starter en aangezien we een distributie partner hebben toegevoegd heb ik ook – op afstand – zo’n 27 starters verdeeld over Duitsland, België en Nederland. Op kantoor doet het internet het niet dus ik maak niet de beste start. Ik mopper hardop – er is toch nog niemand – en in de serverruimte reset ik de routers. Inmiddels ben ik naast HRM-er ook Facilitair manager en IT-er 😊. Gelukkig werkt het en kan ik na 45 minuten eindelijk de boel opstarten. Eenmaal thuis ga ik gelijk even sporten en daarna kook ik de pasta maaltijd uit de Hello Fresh box. Ik had geen foto gemaakt van mijn outfit maar draag het zwarte knit-wear pak met mijn spijkerjasje.

Dinsdag

Vandaag (en de rest van de week) gewoon weer thuis aan het werk. Ik merk toch dat het me best wat meer rust geeft dat thuiswerken, meer focus en ik krijg meer gedaan op een dag. Het was in dit geval niet zo slecht voor mij dat de winkels dicht waren want ik merk dat ik niet zoveel ‘achterstand’ heb als normaal na een vakantie dat is toch wat relaxter terug komen. Isabelle kookt in de avond en maakt de noodles maaltijd. Ik draag de geruite broek van de Miss Etam en mijn sweater van Reinders. Er komt ook een pakje binnen van de Reinders Golden store uit Beverwijk. Ik volg hun op instagram en ze laten echt leuk de mode zien dat besteld toch wat makkelijker vind ik dan. Doen ze goed dus!

Woensdag

Leuk ik kan een aanbod doen aan een hele leuke kandidate. Super enthousiast was ze al vanaf het moment dat ik haar een paar weken terug belde voor een telefonisch interview en inmiddels heeft ze alle stappen doorlopen en kan ik haar een baan aanbieden. Ze is heel blij en dat heeft gelijk effect op de rest van mijn dag, leuk is dat. Nadeel van vandaag is het nieuws dat de winkels in Duitsland nog de hele maand dichtblijven en de lockdown daar dus nog even voort duurt. Ik verwacht eerlijk gezegd dat Nederland volgende week dezelfde mededeling zal doen maar we gaan het zien. Timo kookt en hij maakt de stamppot maaltijd. Ik draag dus het nieuwe coljurkje dat ik had besteld en ook een zogeheten buckle-belt (riem). Ik ben niet zo van de jurkjes dus ik combineer hem met mijn nep-leren legging en laat hem wat ‘blousen’ hij kan dus ook gewoon los/lang gedragen worden.

Donderdag

Veel online introducties met de nieuwe starters vandaag maar leuk om ze even ‘gezien’ te hebben. Ik doe verder met name administratieve dingen en regel nog wat interviews met kandidaten. Einde van de middag laptop uit en weer even sporten. Ik draag vandaag mijn Nikkie trui en een grijze pantalon van de H&M. Ik wilde even wat minder spijkerbroek want die droeg ik de afgelopen weken bijna non-stop. Het gaat goed deze week.

Vrijdag

Vandaag eigenlijk hetzelfde veel online introducties met de nieuwe starters (ze krijgen ongeveer een kwartier per persoon om eventuele vragen te stellen die ze op dit moment hebben, de meeste hebben echter niets te vragen op het moment en dus is het kort even ‘hoi’ en ‘doei’ maar dan hebben ze mijn gezicht gezien en weten ze bij wie ze terecht kunnen. Ik sluit om half 4 af, vind het mooi geweest, ben moe en klaar met deze week. Ik draag mijn lekkere dikke spencer op een fluwelen legging (niet op de foto). Ook komt mijn zandsculptuur binnen, ik kan daar dus uren zoet mee zijn haha. De kwaliteit is toch wel wat plastic-achtig dus ik had beter via Wish of aliexpress misschien kunnen bestellen maar hey, leuk voor in huis dit.

Weekend

Op zaterdagochtend sta ik enorm mijn autoruiten te krabben. Het zit er echt dik op. Ben langer bezig met krabben dan dat ik op en neer naar de markt ben. Maar de kaas en bloemen zijn weer in huis. Ik doe het huishouden en op zondag maak ik een flinke wandeling. Het is heerlijk weer en ook best druk op de hei, vast mensen met goede voornemens want ik heb het de afgelopen tijd niet zo druk meegemaakt. De koeien laten zich niet zien deze ronde. Verder lekker lezen en een beetje aangekeuteld 🙂 .

Hoe was jullie week? Ook opstartproblemen?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wel blij dat het weer “normaal’ is. Hadden we een jaar geleden ook niet gedacht dat we dit normaal zouden noemen. Leuk die legging met dat jurkje ik weet dat je geen zwart fan bent maar staat je wel goed. Geen kaas van de marrkt hier want virus dus maar bij de Ap gehaald. Vond gisteren ineens wel dat het weer een beetje langer licht is ’s avonds.
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi was een opruimweek. De kerstspullen weer opgeruimd en huis weer schoon. Veel gewandeld. En nu nog 3 weken in de lockdown……..pffff. Wij zijn er nog niet hoor en kunnen ook geen vakantie plannen. Gelukkig hebben wij de caravan en vinden het heerlijk daar. Wij hebben al zoveel gereisd en dat pakken ze ons niet af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een tof ding, die zandsculptuur. Lijkt mij ook heel rustgevend om naar te kijken.
  Het vriest ’s nachts behoorlijk, in een emmer in de tuin zat een groot blok ijs zag ik. Ben benieuwd of de sneeuwval zoals in Spanje ook deze kant op gaat komen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s