Weekoverzicht

Weekoverzicht #122

Zijn we weer 😊 mijn Kerst vakantie komt steeds dichterbij (moet nog tot de 23e hoor maar ik begin gewoon vast aan de ‘voorpret’ bij gebrek aan een ‘echt vakantie vooruitzicht’ en dat betekend veel goeds voor mijn humeur haha. Al kan ik soms echt nog wel bloedje chagerijnig worden zoals de beelden van afgelopen week van die enorm drukke winkelstraten. Zo gaat het dus nooit de goede kant op en blijven we nog langer thuis zitten. Maar goed, wat ik zoal deed de afgelopen week lees je nu.

Maandag

Naar kantoor voor een groot deel van de dag. Er was een medewerkster voor het laatst en ik moest wat zaken regelen voor de nieuwe starters van morgen. Om 3 uur was ik weer thuis en werkte ik nog een beetje en deed wat calls. Laptop op tijd uitgegooid (want ook niet gewandeld vandaag – beetje vrede mee want jongens wat was het waterkoud) maar wel gesport dus dat was prima. We aten de enchillada’s – ik houd wel van Mexicaans en deze week staat er nog een Mexicaans gerecht op het menu. Niet goed opgelet met kiezen denk ik want ik probeer altijd wel een beetje te varieren. Maar niet erg want allemaal lekker volgens mij 😊. Ik snoep ook een stukje van mijn chocoladeletter die ik kreeg.

Dinsdag

Ook vandaag dus op kantoor want er starten twee nieuwe medewerkers. Altijd leuk en het geeft ook weer een beetje reuring want er waren dus wat meer mensen op kantoor dan ‘normaal’. Ik vind het wel lekker even weer wat mensen in ‘real life’ te zien en te spreken. Isabelle kook en die maakt het tweede Mexicaanse gerecht met de pulled pork, echt lekker. Ik doe mijn sport rondje en plof dan lekker op de bank. Mooi geweest. Wel fijn dat ik ben begonnen met de Thee adventskalender en eindelijk de Lookfantastic adventskalender mag gaan open maken.

Woensdag

Thuis aan het werk en dat geeft toch weer even wat meer rust. Ik heb wat call maar verder eigenlijk een normaal dagje. Ik doe tussen de middag even een boodschapje en we eten het pasta gerecht die we al vaker bestellen bij Hello Fresh, dit is vegetarisch en vinden we alle drie erg lekker. Bij de boodschappen haal ik chocoladeletters voor mijn team genoten in de UK met wat pepernoten. Ik stuur ze elk jaar een pakketje rond sinterklaas maar ben dus rijkelijk laat dit jaar. Het was even helemaal van de radar maar ik stuur het volgende week aan ze op.

Donderdag

De dag verloopt wat rommelig, ik had vandaan en morgen introductie calls ingepland met alle nieuwe starters in het buitenland die per 1 december zijn begonnen, dan kunnen ze eventuele vragen nog stellen. Er zijn er diverse die op het laatste moment afzeggen dus mijn agenda loopt uiteindelijk leger dan gepland. Mij hoor je niet klagen 😊 Ik stop op tijd, sport een half uurtje en dan lekker niets meer doen.

Vrijdag

Een soortgelijke dag als gisteren. Ik ben bezig met de voorbereiding voor de kerstquiz die ik voor het personeel heb ingepland voor 18 december. Ik heb aan iedereen een baby/kinderfoto gevraagd en dan moeten ze dus raden wie wie is haha ik krijg echt de leukste en schattigste foto’s binnen. Het is wel veel werk om er dan weer wat van te maken maar leuk klusje voor de vrijdag.

Skoet ligt onder de kerstboom, nog geen pakjes 🙂

Weekend

Het is crispy fris zeg ik maar, haha ik sjees binnen een kwartiertje over de markt voor mijn kaas en bloemen en door naar de Albert Heijn. Thuis gekomen zet ik de bloemen in de vaas en ruim de boodschappen op. Ik besluit gelijk maar mijn wandelronde te doen want het is niet van wandelen gekomen verder deze week. Op de hei is het heerlijk, ik heb wel mijn muts op want in de schaduw is het fris maar als ik een stuk in het zonnetje loop krijg ik een lekker warme rug 🙂

Zondag ga ik even met een vriend in de ochtend langs Batavia want hij heeft nieuwe schoenen nodig. We zijn voor de drukte uit en rijden daarna nog lekker een stuk door de polder.

Komende week de kerstpakketten uitdelen dus 3 dagen naar kantoor, wel weer gezellig maar dat lees je volgende week.

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ziet er weer lekker uit dat eten. Paar weken geleden weer eens een Hello Fresh poging gewaagd maar lukt blijkbaar niet erg. Misschien ligt het aan het feit dat ik voor de vegetarische optie ga. Helaas ontbreekt er telkens iets en is er nog vaker iets bedorven. Leuk die quiz die je bedacht hebt. Hoewel de focus op de grote steden ligt was het ook in ’s Hertogenbosch beredruk in het centrum. Ik vrees dat we er tot ver en het voorjaar wel last van blijven houden en 50’ers zijn sowieso pas ver in de zomer aan de beurt voor een vaccinatie. Enfin we gaan het zien. Fijn week weer. Oh en die lieve Skoet wacht vast op iets lekkers van de Kerstman.:-)

  Geliked door 1 persoon

  • Wat stom zeg dat jouw box elke keer ‘mis’ gaat. Zou het aan de regio liggen? Dat de ene regio het wellicht beter voor elkaar heeft dan de andere? Ik heb wel een enkel keertje een issue gehad (een rotte ui en een rotte kool maar dat zag je bij aansnijden pas) werd telkens gelijk netjes opgelost (geld terug en de week erop een chocolade reep als ‘goedmakertje’) jammer. Ik vind het toch wel een uitkomst die boxen, zoveel minder verspilling in mijn geval. Als ik het los kocht in de supermarkt bleef er altijd veel over en moest ik veel weggooien nu krijg je afgepast en gaat alles mooi op.

   Like

 2. Lekker vooruitzicht straks met Kerst vrij en even op adem komen.
  Heerlijk al dat eten van Hello Fresh, bij de Rietveldjes eten ze het ook een paar dagen in de week en wij eten ook af en toe mee .
  De Kerstboom staat ook al bij jullie en wij hebben het dit jaar ook vroeger neergezet.
  Gezelligheid kent geen tijd en in deze rare periode moet je er toch wat van maken .
  Succes weer de komende week

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een leuk idee van de kerstquiz!
  Jammer dat ik maar drie collega’s heb, anders had ik een leuk idee gehad 😉
  Ik word ook bloedchagerijnig van de beelden van de winkelcentra. Snap het echt niet!
  Succes met de laatste loodjes voor de vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooie Skoet is eigenlijk al het mooiste cadeau wat eronder kan liggen… 😉
  Ik weet niet of ik dit jaar een boom neem, het zal de eerste keer zijn dat ie er niet staat. Misschien een leuk kerststukje ofzo als ik tegenkom.
  Niet normaal hoeveel mensen er door de steden liepen. Ik vind het niet slim, maar ja.. Daarom vind ik online bestellen heerlijk, zeker met die kou!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s