Unboxing

Lookfantastic Beautybox November 2020

Tijd om te unboxen en wel de beautybox van de maand November. Hij kwam in tegenstelling tot vorige maand keurig op tijd. Het thema is alles om je een ‘cozy’ gevoel te geven. Ik ziet dat niet helemaal terug in de producten maar de inhoud is weer prima in orde.

Nu met smart wachten op de adventskalender want die laat wel op zicht wachten. Normaal gesproken heb ik die al lange tijd in huis maar ook daar zijn leveringsproblemen mee heb ik begrepen. Nou ja, we hebben nog even tot 1 december maar ik zit wel een beetje op hete kolen 🙂

Annette

One thought on “Unboxing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s