Unboxing

Monsterdoos oktober 2020

Er kwam weer een mail van monsterdoos dat er een nieuwe box beschikbaar was. Gelijk besteld. Altijd leuk om een doos vol met boodschappen te proberen. De box kost 12,95 inclusief verzenden.

Kijk je mee wat erin zit?

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Oreo’s vind ik ook niet bijzonder, eigenlijk niet eens lekker. Een keer gekocht maar die koop ik niet meer. Ik ben benieuwd wat Skoet van de soep vindt, de ene keer vonden mijn katten het zalig, daarna plots niet meer. Er zit best veel in zo een doos voor dat bedrag!
  Misschien dat ik hem ook een keer bestel, altijd leuk om te zien wat er allemaal uit komt.
  En…ik heb eindelijk de oogcrème van It Cosmetics besteld! Zij hebben nu 25% korting op alles bij ICIParis dus dat scheelt weer. Heel benieuwd naar!

  Geliked door 1 persoon

 2. Oreo vind ik niet lekker ik had een zakje van de nieuwste soort gekregen bij Albert Heijn ik had er mijn kleinzoon van 2 eentje laten proeven heel zijn mond en t shirt zwart 😦 verder een mooie doos lijkt me leuk om ook eens te doen

  Geliked door 1 persoon

 3. Gisteren de doos ontvangen en de thee geprobeerd maar die vond ik niet lekker…Oreo’s had ik gekocht om een cheesecake mee te maken maar vond ze eigenlijk ook niet lekker. Dus dat worden weer gewoon Bastognes voor de bodem. Bij AH lagen allemaal van die kleine proefzakjes Oreo zie je zo mee mocht nemen. Kattenvoer was ook geen succes Amy blieft het niet….hoe bedoel je kieskeurig. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s