Unboxing

Cult Goodybag juni 2020

Ook dit jaar besloot ik een bestelling bij Cult Beauty te doen om de goodybag te bemachtigen. Hij heeft weer een waanzinnige inhoud en ik laat hem aan je zien. Als er iets tussen zit waar je graag een review van wilt zien laat me dat dan zeker even weten in de comments.

Annette

10 thoughts on “Unboxing

 1. Haha je bent overstag gegaan voor een molton Brown douchegel. Ze zijn ook zo heerlijk. Het is idd jammer dat de cremes van Charlotte Tilbury zo duur zijn, als je dan de hele lijn wilt ben je failliet 😉
  Wat een prachtige goodiebag, veel plezier ermee. 🙋

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een heerlijke luxe merken zitten daarin!
  Mijn hemel, die Gweneth… Knap staaltje marketing, maar al zitten er gewoon bloemengeuren in, uit principe zou ik het niet eens kopen. En ook bizar aan de prijs volgens mij.
  Die billen crème met kokos of amandelgeur lijkt mij ook zalig als body butt- er 😉
  Ik ben heel benieuwd naar die primer!

  Like

 3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s