Slapen op zijde

Satin Sleepers

Heerlijk, ik slaap al een paar jaar op een zijden kussensloop. Het heeft zoveel voordelen al is het in het begin wel even wennen. Ik werd benaderd door Satin Sleepers of ik hun kussenslopen wilde ontvangen en er aan jullie over wil vertellen.

Satinsleepers (2)

Ik heb mijn huidige kussenslopen destijds bij mijn schoonheidsspecialiste gekocht en ze gaan dus alweer heel wat jaartjes mee. Fijn om nu een nieuwe set en dus een ‘back-up’ te hebben want ik wil zeker niet meer zonder.

Wat is er zo bijzonder aan een zijden kussensloop? Voor mij heeft het ontzettend veel gedaan voor mijn haar bijvoorbeeld. Ik heb een enorme klittenbol en ik heb sinds ik op zijde slaap minder klitten in de ochtend dus dat scheelt met borstelen en blijven er meer haren op mijn hoofd dan dat er verdwijnen in de borstel tijdens het ontklitten.

Zijden kussensloop

Ook heb ik geen slaap striemen meer. Ik ben een onrustige slaper en draai er lustig op los en werd nogal eens wakker met een lekkere streep op het gezicht die er vervolgens tot laat in de middag over deed om een beetje te verdwijnen haha tsja, we zijn geen 18 meer dat alles een uurtje na het opstaan weer in de plooi zit.

Overige voordelen:

 • Minder klitten/knopen in het haar
 • Haar heeft meer glans
 • Voorkomen van gespleten haarpunten
 • Bevordert de hydratatie van je haar
 • Ook is je haar minder snel vel door de remming van talgproductie
 • Voor je gezicht; minder last van acne, puistjes en andere onzuiverheden
 • Betere hydratatie van de huid
 • Geen vouwen/slaap striemen meer

En zo zijn er nog wel een aantal voordelen op te noemen.

Slaapgenot

Slaapt het nu lekker zo’n glad ding? Haha ik vond het wennen dat geef ik eerlijk toe de eerste paar nachten gleed ik van mijn kussen en moest ik letterlijk even mijn draai vinden maar nu vind ik het zalig en als ik ergens anders slaap en dus geen zijden kussensloop heb vind ik het vooral heel ‘hard’ aan mijn gezicht.

De satinsleeper heeft 80 draden per inch (in tegenstelling tot gewone slopen met 52 draden per inch) en dus een speciale coating ter optimalisatie van het beauty-effect. Ik ben fan en het voelt en staat ook nog eens luxe die mooie glanzende kussens op je bed.

Slaap jij op zijde?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

4 thoughts on “Slapen op zijde

 1. Nee dat niet had er wel eens van gehoord, is het zijde of satijn? Begrijp dat ze ook heel lang meegaan als jij ze al een aantal jaren hebt?? Denk dat ik er ook eentje bestel vooral omdat ze ook een kleinere maat hebben want slaap zelf op een kleiner kussen van Ikea.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb ook zo een kussensloop en het ligt inderdaad heerlijk. Wel jammer dat hij na zoveel keer wassen niet meer zo mooi wit is. (ik gooi altijd alles bij elkaar in de wasmachine, oeps…)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s