Weekoverzicht

Weekoverzicht #98

Het is alweer 14 weken dat we thuiswerken. 14!!! Niet te geloven en er komen denk ik nog wel wat weekjes bij. Wij zijn in elk geval tot 1 september denk ik wel thuis aan het werk al ga ik zelf wel 1x per week naar het kantoor, dat ging van de week met een obstakel 🙂

Gegeten

We hebben weer 3 heerlijke maaltijden uit de Hello Fresh box gehad. De orzo met gekruid gehakt hadden we al eens eerder, verder de kipgyros (ik had wat kipgyros bijgehaald omdat ik wist dat we daar wel wat meer van zouden lusten) en de panzanella met kipworstjes was ook zeer geslaagd. Op donderdag heb ik een hapje gegeten in de stad en op vrijdag hadden Isabelle en ik lekker gesnackt inclusief aardbei milkshake 🙂

Gewerkt

Ik heb niet veel foto’s van de afgelopen week, het is er een beetje bij ingeschoten. Ik was woensdag wel heel ‘cool’ in de auto zoals je ziet maar ik stond dus gewoon voor de brug te wachten die open ging haha. Dat gebeurd me de laatste tijd wel vaker omdat ik nu op tijdstippen naar kantoor rijdt waarop ik normaal niet op de weg ben. Het was nog enorm druk met de vacatures die ik open heb. Voor de 2 van kantoor zit ik op ruim 1200 reacties L. Krijgen zoals ik zei netjes allemaal een email maar vervolgens gaan ze met je in discussie waarom ze toch echt de juiste kandidaat zijn. Ik quote: “ik loop al jaren marathons dus pas uitstekend bij uw merk”.  “Ik weet dat ik niet de juiste ervaring heb maar ik kan snel leren”. “Ik smeek u mij de baan te geven” en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook willen mensen vaak ‘nog even bellen’ of een afspraak of ik ze kan helpen met hun CV. Ik geef namelijk in de afwijzingsmail een rijtje tips mee om zowel hun CV als hun profiel te verbeteren. Dat wordt enorm gewaardeerd maar ja, hahaha.

Skoet

Skoet vond het nodig om ook nog even lekker op mijn werk te gaan zitten, heel gezellig ook met haar rug naar mij toe. Gut, ze wordt zo magertjes het arme beestje maar gelukkig heb ik nog steeds niet het idee dat ze pijn heeft alleen hoogbejaard 🙂

Weekend

Na een snel bezoek aan de markt voor mijn wekelijkse recept ging ik gezellig een dagje naar Amsterdam. Poehee wat hebben we veel gelopen. We hebben een lunch gedaan in de Kalvertoren en daar zag ik dit kunstobject – wel zielig van dit mooie autootje 🙂

Daarna liepen we de Kalverstraat in maar het leek wel of Corona – klaar was, zo druk dus daar zijn we maar weer weggegaan, langs de grachten en de Jordaan was het een stuk rustiger. Even een foto met de alpaca en met uitzicht op de stad. Zondag langs mijn pappa (en mamma) gegaan om een lekker luchtje voor Vaderdag te brengen. Even bijgekletst en toen weer naar huis.

Hoe was jullie week?

Annette

4 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Jeetje wat een reacties! Ga je dan ook weer in discussie? dan ben je voorlopig nog wel even zoet:-) Ik pas ook bij jullie merk want: heupluxatie en loop sinds een paar dagen heerlijk op NB schoenen…..Voor het eerst terrasje bezocht maar ligt het aan mij of is alles (veel) duurder geworden. Ruim Euro 13,00 voor een alcoholvrij wit biertje en een glas wijn…En nee was niet in Amsterdam maar in Ravenstein.(prachtig plaatsje overigens). Denk dat veel mensen inderdaad denken dat we klaar zijn met het virus maar sommige dingen zijn ook wel erg “krom” op Schiphol hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden om maar niet te spreken over een vliegtuig..FIjne week.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s