Unboxing

Lookfantastic beautybox Maart 2020

Wat later dan je van me gewend bent maar dat kwam door de vakantie. Bij deze alsnog de unboxing van de beautybox van Maart. Leuke box weer met fijne producten. Laat me weten als je ergens meer over wilt weten, maar de meeste zul je wel terug zien in een review of een sample Saturday de aankomende tijd.

Annette

2 thoughts on “Unboxing

  1. De shower olie van Rituals lijkt mij heerlijk. De cleansing balm ook, alleen snap ik niet dat ze er bijengif in doen, zo een product spoel je ook direct weer weg. Zoutspray voor mijn haar gebruik ik nooit, dat ruwe gevoel vind ik vaak niet fijn. Het haarmasker lijkt mij wel weer top!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s