Weekoverzicht

Weekoverzicht #85

Wat een rare week mensen, ik neem aan dat jullie dat ook zo hebben ervaren? Ik kwam terug van vakantie en gelijk de corona gekte in. Het was natuurlijk al aan de gang voordat ik vertrok maar bij terugkomst was het wel een stuk heftiger allemaal. Ik werkte uiteraard de hele week thuis.

In het weekend had ik al contact met mijn manager gehad omdat er was besloten om al onze winkels vanaf maandag al dicht te doen in de hele wereld en al het kantoorpersoneel vanuit huis te laten werken. Een hoop geregel dus en al veel voorwerk gedaan in het weekend.

Omdat elk land in een andere fase zit en ik verantwoordelijk ben voor de winkels in Duitsland, België, Oostenrijk en Nederland was het een heel gezoek maar we hebben ons best gedaan om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Afgelopen vrijdag had ik mijn eerste ‘Virtual lunch café’ geopend zodat mensen konden inbellen en vragen stellen of gewoon even kletsen want het is best eenzaam ook ineens zonder collega’s.

We probeerden de moed er in te houden en nog steeds elke ochtend om half 10 hebben we onze vaste vergadering met het hele personeel. Deze week deden we wie de gekste outfit/hoed droeg en dat leverde hilarische momenten op van ‘monsters’ tot kerstversiering tot aan een heel imker pak haha erg leuk.

IMG_4210-BorderMaker

Het was heel druk voor mij en daardoor was ik ook de eerste dagen nog zoekende naar een ritme. Vanaf woensdag vond ik ook pas een moment en even een rondje buiten te gaan lopen en dat wil ik er ook weer in gaan krijgen. Geen foto’s maar dat ga ik komende week ook weer oppakken (proberen althans).

Ik kocht voor mezelf een lekkere broek bij Nikkie – in olijfgroen van een hele fijne stof die niet kreukt. Hij is voor nu nog iets te dun maar hopelijk kan ik hem snel aan. Als ik tijd heb zal ik ook een styling video proberen op te nemen. Voor alle gekte was ik nog naar de kapper geweest en had ik ook nog mijn nagels laten doen. Helaas zit dat er voorlopig niet meer in denk ik?

Ik ben zaterdag naar de garage geweest om de zomerbanden onder de auto te laten zetten. Deze afspraak stond al een tijd natuurlijk en het kon nog best want ik was de enige klant ook die ochtend. Ik ben niet naar de markt geweest – snap ook niet waarom dit nog kan – mij te druk dus kocht bloemen bij de bloemenwinkel bij mij op de hoek. Wel een stuk duurder uiteraard dan op de markt maar wilde toch een gezellig bos hebben staan.

b267b04d-2304-40bd-ad54-43636b6827a4-BorderMaker

Houd je haaks allemaal en blijf zoveel mogelijk thuis. We zijn er ben ik bang nog lang niet dus we moeten er maar het beste van maken.

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Fijn dat je nog op tijd terug was uit Curacao. Leuke foto’s van je en je ziet er goed uit.
  Ik kon niet eens meer mijn nagels en haren laten doen, alles was dicht.
  De hele wereld staat op zijn kop door de Corona virus en het hele sociale leven.
  Wij moeten ons aan de regels houden en ons gezond verstand gebruiken.
  Komt straks allemaal weer goed en zo zie je maar dat gezondheid heel wat waard is.
  Gelukkig schijnt de zon en dat maakt je blij.
  Pas goed op je zelf en blijf gezond.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja vreemde week maar zat toch al 4 weken binnen dus eigenlijk weinig anders. Geprobeerd om boodschappen via AH bij mijn moeder in Amsterdam te laten bezorgen maar alles zit de komende 2 weken vol, zo ook bij Jumbo, Picnic, Plus etc. Met zo’n bos bloemen van de buurtwinkel steun je in ieder geval nog een ondernemer. Snap overigens ECHT NIET dat er nog mensen en masse naar bouwmarkten en tuincentra gaan zonder afstand te houden en ja dat van die markten snap ik ook niet. Hier in ’s Hertogenbosch hoorde ik zaterdagavond continue ambulances langsrijden en ik wordt bij vlagen ook best angstig maar goed we houden de moed er maar in. Fijne week en ik hoop dat je af en toe toch een beetje kunt genieten van het zonnetje!

  Geliked door 1 persoon

 3. Raar allemaal he! Ik moet wel op het werk verschijnen. Jullie verzinnen wel leuke dingen om de sfeer er een beetje te houden.

  Gelukkig ben je zonder problemen uit Curacao gekomen en heb je lekker kunnen genieten.

  Succes deze week! Hopelijk hebben de maatregelen eind van de week iets effect.

  Werk ze!

  Geliked door 1 persoon

 4. Gisteren hoorde ik een klein lichtpuntje op het nieuws, maar ik zal ook blij zijn als alles back to normal is. Het is alsof je in een slechte rampenfilm belandt bent, die mannen in pakken gehuld tegen het virus zag je alleen in films en nu gebeurt het echt in. de ziekenhuizen. Ik voel mij vandaag ietsje beter gelukkig, maar het blijft eng..

  Geliked door 1 persoon

  • Het huilen staat mij af en toe ook nader dan het lachen, maar dat heeft ook met de onzekerheid te maken en hoe lang het wel niet gaat duren 😔 ik denk dat we wel tot zeker half/eind april wel thuis zitten. Gelukkig is het werk nog best druk anders zou ik snel gek worden. Ben ook blij dat ik een tuin heb mocht er echt een lockdown komen kan ik toch naar buiten

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s