Weekoverzicht

Weekoverzicht #79

Afgelopen week was ik in de weer met de verzekering in verband met de glasschade, scoorde ik mooie koopjes en had ik een heerlijk avondje uit. Ik vertel je hoe mijn week was.

WO 79 (9)

Verzekering

Op maandag nam ik gelijk contact op met mijn assurantie adviseur in verband met de schade aan mijn pui van vorig weekend (lees hier wat er is gebeurd). Ik moet zeggen dat het allemaal verbazend snel verliep. Ik belde dus met mijn adviseur,  echt nog geen uur later werd ik al gebeld door de verzekering en nog eens een uur later had ik al iemand van een lokale glashandel aan de lijn voor het maken van een afspraak voor het opmeten. Prima hoor, dus op dinsdag kwamen ze al opmeten, fijn dat ik hiervoor niet thuis hoefde te zijn, straks met plaatsen moet dat natuurlijk wel. Op de politie moest ik overigens wel lang wachten en heen en weer mailen om de aangifte te krijgen. Ze hadden beloofd mij de aangifte per mail alvast toe te sturen vorig weekend (niets ontvangen), en er zou een getekend exemplaar voor de verzekering in de bus worden gegooid. Op donderdag maar eens gebeld en gemaild – och, het was zo druk…. pfff anyway op vrijdag kreeg ik een exemplaar in de bus maar als ik er niet over had gebeld had ik het denk ik nog niet gehad.

Gegeten

Vorige week in alle consternatie niet de recepten van de box laten zien maar deze week dacht ik eraan. We hebben weer heerlijk gegeten. Op maandag aten we het recept met de Orzo, op dinsdag de Balinese wokschotel met biefstukpuntjes en op woensdag aten Timo en ik de burger. Lekker hoor, en alle gerechten stonden weer snel op tafel.

WO 79 (6)

Donatie

Op het werk stond januari in het teken van kleding inzamelen voor het Leefkringhuis in Amsterdam Noord. Ook zij zijn een Charity partner van ons geworden en het is mooi als je je kleding en schoenen (en speelgoed) een tweede ronde mee kunt laten gaan en er mensen die niets tot weinig hebben blij mee kunt maken. Ook ging er EUR 1000,- naar Stichting Het vergeten kind. Die opbrengst was nog van onze sample sale van de kerst maar hebben we nu gedoneerd om het nu de actieweek was van Het vergeten kind. Dat ze er maar weer een hoop goeds mee kunnen doen.

In wankel evenwicht

Gelezen

Ik las het boek In wankel evenwicht van Elizabeth George uit. Ik was al een tijdje bezig in dit boek maar het kon me niet helemaal boeien. Het is een detective in de serie van Thomas Linley en Barbara Havers. Leuk om op tv te zien maar ik vond het boek teveel verschillende karakters bevatten en door de enorme hoeveelheid pagina’s ruim 500 te veel in detail gaan. Ik raak dan de draad kwijt. Ben jij wel een Elizabeth George fan dan geniet je vast van dit boek. Je koopt hem hier – Klik hier

WO 79 (7)

Gewandeld

Het is weer gelukt om 3x te wandelen tijdens de lunchpauze deze week en ik maakte deze mooie foto van ons uitzicht voor de deur. Er liggen bijna dagelijks echt enorme joekels van schepen bij onze ‘voordeur’ 🙂 . Op dinsdag deed ik een heel klein rondje toen waaide het echt als een malle en omdat wij dus aan de haven zitten staat er al altijd veel wind maar nu was het zo heftig dat toen ik de bocht om wilde bijna het water werd ingeblazen en het benam me de adem, haha kort rondje dus en toen snel weer het pand in.

WO 79 (8)

Weekend

Op vrijdag had ik een thuiswerkdag. Mijn auto moest voor een grote beurt en werd keurig thuis opgehaald en in de middag weer afgeleverd (ik heb private lease). Heel handig want dan kon ik gewoon werken. Wel deed ik even snel de kwasten wassen in de ochtend, dat was hoognodig en nu dacht ik eraan dus chop, chop gelijk even gedaan. Ik heb best veel kwasten maar gebruik eigenlijk altijd dezelfde, dit zijn mijn favorietjes.

Soldaat van oranje

Vorig jaar kerst – ja echt waar haha – kreeg ik van mijn dochter kaartjes voor Soldaat van Oranje. Het kwam er maar niet van dus deze kerst hebben we een datum geprikt en werd het dus 1 februari. Wat een waanzinnige musical is dit. Ik ga niets verklappen maar dit is heel bijzonder en indrukwekkend. Echt heel erg genoten van dit avondje uit.

Koopjes

Ik scoorde ook nog 2 mooie koopjes. Op de markt natuurlijk het bloemetje van de week gehaald, al staan de anjers van vorige week nog prima ook. Bij het Kruidvat deze enorme fles Silan wasverzachter. Ik heb deze altijd dus nu een XXL voor maar 5,- de gewone formaat fles stond ernaast voor 3,- snap niet dat mensen dan een kleine meenemen als je zo’n joekel kunt scoren. Het was wel even behoorlijk slepen. Bij Zeeman kocht ik dit sweat-jurkje voor maar 3,- die kan mooi mee op vakantie volgende maand.

Ik houd van koopjes,  jij ook?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Fijn dat e.e.a. met de verzekering goed opgelost wordt en snel ook. Wat een heerlijk uitzicht vanuit je werk. Ik zou geloof ik niet meer van het raam wegkomen. Zou het liefste in zo’n grote woontoren in R’dam ofzo wonen met uitzicht op de Maas o.i.d. Lekker vakantie voorpret waar ga je naartoe? Denk dat wij eind februari ook maar paar daagjes wegmoeten i.v.m. carneval…..Fijne week weer!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoop dat je ruit snel wordt vervangen en schandalig van de politie dat je zelf er achter aan moet…….pffff.
  Mijn week begint met maandag sporten en ben dan de hele week lekker fit.
  Afgelopen dinsdag geluncht bij de Generaal in Baarn met Sonja die 70 was geworden in December.
  Woensdag met Hans naar Almere want zijn ereader had de geest gegeven.
  Donderdag de kapper en naar koor.
  Vrijdag het huishouden en boodschappen en s avonds naar dansles.
  Zaterdag avond met het hele gezin gegeten bij Mojo ter gelegenheid van Richard zijn verjaardag
  Zondag een relax dag je thuis en het was toch rot weer.
  Snap niet dat ik nog gewerkt heb met al mijn bezigheden.
  Mooi he Soldaat van Oranje en wij zijn er jaren geleden geweest
  Het is Richard zijn favorite musical en hij is er tig keer geweest.
  Fijne week en mooi dat jullie instanties sponsoren

  Geliked door 1 persoon

 3. Jeetje wat een gedoe zeg met je pui. Ben je maar weer mooi klaar mee.

  Wat mooi dat jullie doneren aan goede doelen! Toevallig zelf net ook weer een tas met beauty goodies aan een initiatief hier in Zandvoort gegeven.

  Geliked door 1 persoon

 4. Soldaat van Oranje lijkt mij ook heel mooi. Ik ken ook de serie met Linley, was wel aardig, niet spetterend.
  Ik ben dol op koopjes, zaterdag bij Wibra een t-shirt gescoord. Er stond 2,50 euro op, bij de kassa hoefde ik maar 1,50 euro af te rekenen! Eigenlijk zou ik moeten gaan kijken of ze daar meer van hebben, toen zag ik er nog maar eentje hangen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s