Weekoverzicht

Weekoverzicht #78

Deze week begon met een feestje en eindigde letterlijk met een knal, helaas. Ik neem je mee tijdens mijn week. Op maandag hadden we onze maandelijkse meeting op het werk, omdat er inmiddels bekend was dat we onze target van 2019 hadden gehaald, was de meeting met een feestelijk ontbijt en een glas Prosecco 🙂 . Ik heb maar 1 slokje genomen want ik drink helemaal geen alcohol (vind het vies) dus alleen even om te proosten op een geweldig resultaat.

WO 78 (3)

Het was wel met de hakken over de sloot maar we zijn natuurlijk ook nog met net iets meer dan een jaar bezig (oktober 2018) en een aantal mensen is pas in de loop van 2019 in dienst gekomen dus met een heel nieuw team hebben we een geweldig goed resultaat kunnen draaien. Heel trots op om van deze organisatie deel uit te maken.

Het vergeten kind

Als New Balance steunen wij sinds vorig jaar de Stichting het vergeten kind. We hebben er al vrijwilligerswerk gedaan en ook een flinke donatie. Prachtige stichting die helaas heel hard nodig is. Komende week is weer de week van het vergeten kind en moet ik even van post-it een huisje gaan plakken. Ik heb wel alvast de sticker op de verdieping toegang geplakt.

Wandelen

Ik heb deze week weer 3x een wandeling kunnen maken (3x is mijn ‘target van de week’) en op vrijdag kreeg is zowaar gezelschap van een collega en gaven andere collega’s aan ook wel mee te willen lopen. Nou, ik ben benieuwd komende week wat ervan terecht komt. Ik spotte deze week een eenzame visser, een mooi zwanenpaartje en deze oude schuit vol met verweerde touwen. Omdat we aan de haven zitten en omringd zijn door water zie ik dus vooral veel boten :).

WO 78 (7)

Boek

Ik las het boek het vijfde meisje uit van J.D. Barker. Deze zat in het bookchoise abonnement waar ik sinds kort weer lid van ben. Heel goed boek en rete-spannend (excuse my French). Ik wist niet dat dit een serie was. Deel 1 heb ik dus niet gelezen maar daar werd dus in dit deel wel naar verwezen. Had niet het idee dat ik iets essentieels had gemist voor het verhaal maar als ik het eerder had geweten had ik wel eerst deel 1 gelezen. Ik kan nu wel niet wachten op deel 3 die komt volgens mij rond de zomer uit.

Deel 1 vind je hier -> en heet Horen, Zien, Zwijgen

Deel 2 vind je hier -> en heet dus Het vijfde meisje

WO 78 (1)

Doelwit?

Op zaterdag werd ik wakker met een minder leuke vondst. Ik zag een groot gat in mijn achtergevel zitten, dacht eerst aan een vogel (maar daarvoor zat het te laag) en daarna aan een steen, dus foto’s maken voor de verzekering maar toen zag ik ook dat er een buts in mijn aluminium pui zat en vermoedde ik dus dat het om een kogelgat ging. O-M-G dus toch maar de politie gebeld en toen die kwamen hebben ze inderdaad moeten constateren dat het om kogelgaten ging. Luchtbuks werd uitgesloten maar ze konden geen kogeltjes  vinden dus het blijft wat raadselachtig. Van de week dus aan de slag met verzekering en glaszetten. De politie gaat vooralsnog uit van baldadigheid/vandalisme. Het zit in een vreemde hoek en omdat mijn tuin volledig omheind is weten ze ook niet goed waar vandaan het schot is gekomen. Vermoedelijk uit een dakraam van de volgende straat…. Anyway, ik ga uit van een incident en niet dat ik vijanden heb 😉

WO 78 (11)

Weekend

Beetje rare zaterdag werd het dus uiteindelijk maar goed, ik sloot de zaterdag af bij de schoonheidsspecialiste voor een microdermabrasie behandeling en kocht ik ook nog deze mooie anjers. Zondag was een huishoud en luier dagje en heb ik verder niets gedaan.

Hoe was jouw week?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link – mocht je de boeken via deze link aankopen dan krijg ik daar een klein bedragje voor. Het boek is voor jou niet duurder 🙂 Dank je wel alvast.

15 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Jezus wat een schrik! Ik zou mij niet veilig voelen! Hoop dat het inderdaad baldadigheid was.

  Ik steun ook al sinds het begin het Vergeten kind. Ik weet hoe belangrijk het is om een vaste zorgverlener te hebben. Daar zijn ze nu op gefocust. Echt super.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat eng zeg! En bizar… Gaan ze het nog verder uitzoeken of zien ze het als een afgesloten zaak? Ben je dol op thrillers om te lezen, maak je zoiets mee in real life! Denk gelijk aan mannen die sporenonderzoek doen in die speciale plastic pakken en dergelijke om sporen te vinden…
  Gefeliciteerd met het behalen van jullie target… Het is wel een gekke week voor je, 2 keer een “target” maar dan totaal anders. Griezelig gewoon…!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een bizarre ervaring.. ik mag toch aannemen dat de verzekering alles vergoed en regelt. Ben wel benieuwd of de politie inderdaad nog iets doet om e.e.a. uit te zoeken. Gisteren voor het eerst naar de binnenstad gelopen is maar zo’n 10 minuten. Verder valt z’on verhuizing toch weer tegen moeten nog van alles. (nep) vlinderstoelen besteld omdat we de echte te duur vonden maar zijn linea recta weer terug de doos ingegaan. Lelijk en slecht afgewerkt. Hadden ze wel in de showroom gezien maar ik vermoed dat ze daar fantastische prototypes hebben staan die er prima uitzien.
  Wat goed dat jullie je target behaald hebben en dan in zo’n korte tijd. FIjne week en sterkte met al het “gedoe”.

  Geliked door 1 persoon

 4. Heftig van je ruit en je hebt er allemaal niets aan en een hoop gedoe.
  Hoop dat het snel gerepareerd wordt.
  Ben ook heerlijk aan het lezen het weekend en nu mijn e-reader stuk …pffff.
  Ook weer een leuke week gehad gezongen in het wooncentrum in Amersfoort en was weer dankbaar voor de oudere. Gisteren naar Amsterdam naar het Verzetsmuseum en Micropia geweest.
  Je ouders kwamen vrijdag nog langs en spannend voor je Vader allemaal.
  Fijne week weer met alles .

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s