Weekoverzicht

Weekoverzicht #74

Het was de week van kerst. Ik denk niet dat het iemand is ontgaan? Haha Ik hoop dat iedereen hele fijne dagen heeft gehad. Ik neem je nog even mee hoe mijn week is verlopen. Ik deed vooral heel veel niets, nou dat is niet helemaal waar maar voor mijn gevoel wel. Het was lekker relaxt allemaal.

WO 74 (1)

Crosstrainer

Ik begin even met mijn beste aankoop van 2019. In het voorjaar kocht ik een crosstrainer en sindsdien sport ik 5x per week zo’n 25 minuten, gewoon thuis dus. Gaat prima en ik houd het goed vol. Zit zeker strakker in mijn vel. Geloof niet dat ik iets qua gewicht kwijt ben maar het lijf is wel strakker geworden. Prima dus en ga dit ook zeker in 2020 vol houden.

Vakantie

Maandag moest ik nog een half dagje werken – er was niet veel te doen en er was maar een paar man op kantoor. Gelukkig kwam er nog een contract en een verlenging door dus die heb ik nog even gemaakt en toen lekker naar huis en de rest van de week vrij. Wel at ik nog een stukje taart want van een collega was de schoonmoeder uit Polen over en die had 5 !!! taarten meegenomen haha wij mochten een stukje van de cheesecake proeven die meer dan zalig was.

Auto wassen

Ik had alle boodschappen in huis voor de kerstdagen dus vond ik het hoog tijd om even de auto door de wasstraat te rijden en hem even goed uit te zuigen. Ik had achterin een plant laten omvallen dus er lag al een eeuwigheid ook tuinaarde in en nu is hij weer helemaal schoon. Voor de deur thuis zette ik hem op een prachtige km-stand neer (70.000km en nog 400km op de tank) ik houd van ronde cijfers.

Kerst

Met kerst had ik 10 volwassenen aan tafel. Ik had spelletjes van zolder gehaald dus we hebben leuke uurtjes gehad en heerlijk gegeten (geen foto’s gemaakt 🙂 zo gezellig was het). Ik had dinsdag al een stoofpot gemaakt en op woensdag zelf braadde ik nog een rollade, had wat varkenshaas en een kip uit de oven. IJs als toetje en vooraf wat liflafjes als ham + meloen, garnaaltjes, toastjes met zalm. Al met al een geslaagde dag. Tweede kerstdag at ik alleen met Timo dus bakte ik nog wat (gourmet vlees), beetje stokbrood erbij helemaal prima. Ik wilde nog een tulband maken maar kon dus nergens mijn vorm vinden…dus ging hij maar gewoon in de cakevorm…smaakte net zo lekker hoor.

WO 74 (9)

DM

Vrijdag reed ik al vroeg weg (om 9 uur) en ging ik op weg naar Kleve, even lekker inslaan bij de DM. Volgende week zien jullie de shoplog. Toch weer wat vergeten natuurlijk grrr maar ja, niets aan te doen.

Weekend

Zaterdag wel even mijn rondje op de markt gedaan – al waren er nauwelijks kraampjes en heb ik even een thee-tje gedronken met de ex-man :)even bijgekletst. Op zondag deed ik een rondje Amstelveen en kocht ik nog wat groentechips en kokosstukjes. Morgen ga ik mijn kerstboom opruimen en gelijk de zolder maar weer eens ordenen. Hoognodig. Ik heb van de week mijn slaapkamer helemaal omgegooid en ook de badkamer eens flink geboend. Jemig toch wel drukjes geweest. Ik ben nog lekker vrij tot donderdag. Ik wens jullie een goed uiteinde, doe voorzichtig met vuurwerk of doe net als ik blijf lekker binnen.

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Fijne week en zal blij zijn als het vuurwerk weer voorbij is. Onze kat zit al sinds gisterochtend in de badkamerlade…..Handdoeken eruit en kussentje erin. Fijne week en alvast een goed en gezond 2020! 1 van de fijnste eerlijkste blogs!

  Geliked door 1 persoon

 2. Je bent nog knap druk geweest met je vrije dagen. Ik geniet ook van m’n laatste dagen vrij, donderdag eindelijk weer aan het werk (na bijna 3 maanden afwezigheid door herstel van mijn schouderoperatie). Fijne jaarwisseling!

  Geliked door 1 persoon

 3. Spelletjes doen is altijd gezellig, vroeger speelden wij veel scrabble. Nu speel ik dat online met Jeroen (Wordfeud)… Altijd goed om die grijze cellen aan het werk te houden. 🙂
  Ik zoek toevallig al een tijdje een tweedehands hometrainer zodat ik thuis ook meer ga bewegen. Als het zo koud en winderig buiten is blijf ik liever binnen en de fiets pakken doe ik dan al helemaal niet. (Krijg altijd hoofdpijn van koude oren op de fiets)
  Jij ook alvast een goede jaarwisseling en een mooi 2020!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s