Winweek 2

Winweek 2

Heel erg bedankt voor al jullie leuke reacties van vorig week. Deze week, nieuwe ronde nieuwe kansen dus doe ook gewoon weer mee. Je stuurt me een mail met je adres gegevens en de eventuele kadootjes die je graag wilt winnen en ik loot ze weer uit. De aktie staat open tot 20 december, dan gaat alles naar een postNL punt ter verzending.

Je gegevens kun je sturen aan: annagesgracefully@gmail.com

Annette

2 thoughts on “Winweek 2

  1. Deze keer doe ik niet mee, meer kansen voor de andere lezers! Ik barst ook van de toilettasjes, ik ga ze uitzoeken en ook maar verloten. Toevallig wil ik ook een ring van Perditi weg gaan geven, ik heb namelijk 2 dezelfde gekregen, haha .Kan ik een ander daar blij mee maken 🙂
    Iedereen die meedoet, veel succes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s