Unboxing

Lookfantastic Beautybox December 2019

Zo fijn dat hij weer op een normale manier kwam deze maand. De beautybox van Lookfantastic. Uiteraard heeft hij het thema Kerst en ik laat je zien wat er allemaal in zit. Ik vind het een heerlijke box en weer een goede inhoud.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Die 3 minuten peeling lijkt mij heel fijn! Zo een hals en decolleté crème kan je, als hij heel lekker is natuurlijk ook op je gezicht doen, mits hij niet te vet is natuurlijk. En wat je zegt, ik smeer ook altijd mijn crèmes door naar mijn hals. 🙂
    Mooie producten in deze box!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s