Weekoverzicht

Weekoverzicht #67

Het was een beetje een kabbelend weekje deze week. Op het werk ook. Soms was het ineens ‘druk’ dan weer stilletjes, beetje gek maar het kan niet altijd gekkigheid zijn natuurlijk. Op het werk maken we ons op voor Black Friday (29 november) en dan gelijk de feestmaand in. Wellicht dat het daarom een beetje aanvoelt als stilte voor de storm.

IMG_3320-BorderMaker

Gegeten

De Hello Fresh box was weer prima deze week. Ik maakte op maandag de fish & chips. Ik ben niet zo’n vis klaar maker (haal het liever kant en klaar bij de visboer) haha maar dit ging prima en was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Op dinsdag aten we de kip Alfredo en op woensdag de taco’s ook altijd lekker. Eten jullie wel eens koriander? Het zit regelmatig bij de recepten van Hello Fresh maar meestal laten we het eruit. Hier in huis is niemand gecharmeerd van de smaak. Ik heb niet de zeep-smaak waar je wel eens over hoort maar lekker smaakt het me ook niet, jullie?

Gedragen

Niets nieuws onder de zon. De truien en vesten komen zo langzamerhand weer tevoorschijn en de trui van maandag heb ik ook al weer een paar jaar. Hij blijft heel mooi al had hij origineel een randje met veren aan de onderkant maar dat werd niets met wassen haha dus na een paar keer heb ik die er toen maar afgeknipt.

WO 67 (7)

Muurdecoratie

Bij de Wibro scoorde ik deze mooie leeuw. Ik wil in mijn slaapkamer een decoratiewand gaan maken en heb al een spiegel en wat schilderijtjes gescoord maar er moet nog wat meer bij. Ik ga het dan in 1x ophangen en uiteraard het resultaat met jullie delen. Dus als je nog leuke budget tips hebt (ik kijk ook regelmatig bij de Action) dan houd ik me van harte aanbevolen.

IMG_3318-BorderMaker

Postcode kaart

Ook deed ik vegetarische boodschappen met de kadokaart van de Postcode loterij. De no-meat hamburgers van De vegetarische slager vond ik zalig. De knakworstjes van dit merk wel oké, maar ik ben dan ook geen knakworst liefhebber. De bloemkool was ook op de kaart te koop dus dat eten we komende week (we hebben even geen box). Wat hebben jullie met de kaart gekocht?

WO 67 (8)

Bloemen en verjaardag

Mijn bloemen van vorige week (van de appie) waren geen succes de rozen kwamen niet mooi uit en ik bleek later te veel betaald te hebben maar dat zag ik pas thuis (dat kan dus gebeuren met contactloos betalen) ik had blijkbaar niet goed gekeken welk bedrag er op het display stond, stom! Nu dus gewoon weer lekker van de markt. Ook heb ik voor mijn vader een kadootje gekocht bij de Douglas (luchtje van Hugo Boss) omdat we op zondagmiddag zijn verjaardag vieren. Altijd leuk om de familie weer even te zien en te spreken.

IMG_3319-BorderMaker

Voordat we echter naar mijn vader gingen had ik al een heerlijke pan stoofvlees voor maandag op het vuur gehad. Ik had zaterdag het vlees alvast in de marinade gezet en zondagochtend gelijk op het vuur en toen in de oven. Het heeft een paar uur heerlijk geprutteld. Nu hoef ik op maandag alleen nog even op de warmen en wat rijst erbij te koken (de kids eten het met aardappelpuree maar daar wordt ik door de lactose heel beroerd van).

Hoe was jullie week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Je ziet er altijd goed en verzorgd uit.
  Was gisteren ook even gezellig om iedereen weer te zien op de verjaardag van je vader.
  Koester je familie en het is niet overal hetzelfde.
  Ik heb van de kado kaart paprika, champignons en ook bloemkool gekocht.
  Er staan nog een klein bedrag op de kaart die ik deze week nog kan opmaken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Koriander vind ik ook vreselijk vies en het kan, het heeft iets met genen te maken. En dan smaakt het inderdaad naar zeep. Van de kaart hebben wij boerenkool gekocht en mayonaise. (de rest ben ik vergeten) Nog gefeliciteerd met je vader, en stoofvlees? Zalig!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s