shoplog

DM shoplog

Afgelopen week was ik met mijn dochter winkelen in Centro Oberhausen. Daar zit een kleine DM dus ik kocht wat hoognodige producten. Ik laat je zien wat ik meenam. Volgende keer weer naar Kleve voor een enorme inkoop 😉

Annette

6 thoughts on “shoplog

  1. Die (blauw)groene appel shampoo lijkt mij lekker, Maar zeker ook de shampoo met granaatappel vanwege de lekkere geur! Mijn bodylotions (en handcrèmes) gaan ook vaak naar zoonlief, hij heeft ook vaak last van jeukende benen en enorm droge handen door het werk wat hij doet. Grappig dat je het een kleine shoplog noemt, het is toch best veel wat je gekocht heb.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s