Zilveren Bedel

Zilveren bedel

Dat ik gek ben op zilveren sieraden is jullie denk ik niet ontgaan. Al een aantal keer heb ik blogposts geschreven over de sieraden die ik draag. Bijvoorbeeld de zilveren ring die ik dagelijks draag en die aan de binnenkant gegraveerd is met de namen van mijn kinderen. De nieuwste aanwinst is een mooie zilveren bedel in de vorm van een poes. Skoet – mijn kleine bejaarde diva – is tenslotte op een dusdanige leeftijd dat het tijd werd om haar toe te voegen aan mijn collectie. Ik draag ook initiaal armbandjes van de kinderen dus een ‘poezen bedel’ maakt het gezin om de pols compleet.

Zilveren bedel Skoet (2)

Deze leuke bedel komt van naamketting.nl je vindt ze hier. Er is een flinke variatie van gouden en zilveren sieraden. Kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, enkelbandjes noem het allemaal maar op. Toen ik dan ook het aanbod kreeg om wat moois uit te zoeken was het nog een beste opgave.

Zilveren bedel Skoet (6)

Uiteindelijk heb ik dus voor de bedel in de vorm van een poes gekozen. Dit is het zittende poesje, er is ook een ronde variant (meer een munt) met daarin de naam van Skoet dus uit gestanst. Je kunt volgens mij tot 10 letters kwijt (al wordt het dan wel heel klein denk ik) dus ook als jouw dier een chique lange naam heeft moet het nog passen 😊.

Ik had bij mijn aanvraag aangegeven dat ik de bedel aan mijn armband ging hangen (en dus niet als ketting zou gaan dragen) waarop ik netjes een berichtje kreeg dat ze de bedel dan wat kleiner zouden maken. Helemaal goed natuurlijk want nu heeft hij echt een mooi formaatje voor aan de armband. Ik heb hem aan de schakelarmband gedaan en voila, armcandy is weer compleet.

zilveren-bedel-skoet-4.jpg

De bestelling was razendsnel in huis ook dus ook als je vrij last minute besluit iets te bestellen hoef je niet lang op je bestelde item te wachten. Superleuk en ik ben helemaal content met de bedel. Ik hoop uiteraard nog een paar jaartjes van Skoet in levenden lijve te genieten maar op deze manier draag ik haar toch al altijd bij me. Ik houd wel van sieraden met een ‘boodschap’ of betekenis.

Draag jij sieraden met initialen of namen van je dierbaren?

Annette

*Ik heb dit product ter review ontvangen*

6 thoughts on “Zilveren Bedel

  1. Ik vind dit zo mooi! Ik ga dit onthouden, wil dit ook wel graag voor mijn poezenkind Lilly 😀 Mooi artikel en ik vind je armcandy met die andere armbanden en het jute echt prachtig staan xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s