Sample Saturday

Langhaar Madchen – shampoo

Ik had dit vrolijke flesje shampoo al een tijdje in de kast staan maar toen ik een paar maanden geleden naar Krakau ging (lees hier het verslag) kon ik deze leukerd uitproberen. Ik kocht dit flesje shampoo bij de DM.

Langhaar Madchen Volume boost shampoo

Welk merk?

Langhaar Madchen is ontwikkeld door twee Duitse kapsters met een liefde voor haar 😊 Ze zijn het eerste exclusieve merk dat bij de DM ligt en middels een heuse start-up tot stand is gekomen. Leuk om hun verhaal te lezen (als je Duits kunt lezen ga dan zeker even op hun site kijken). Exclusief te koop dus bij de DM dit merk, dat hebben de dames niet verkeerd gedaan. Ze bestaan pas een paar jaar maar ik denk dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan.

Langhaar Madchen volume boost shampoo

Wat is het?

Shampoo dus en in dit geval de Volume variant. Ik kan altijd wel een beetje liftend effect voor mijn haar gebruiken. De shampoo bevat geen siliconen, ook daar hebben ze een interessant stuk over op hun site staan.

Vrije vertaling van het product:

De Langhaar Madchen Shampoo Volume Boost geeft de ultieme leeuwenmanen. De fruitig geurende exclusieve verzorgingsformule met een aminozuurcomplex en panthenol reinigt het haar op een milde wijze en geeft het een gigantische volheid. De Superfruits Acai Berry en Acerola bieden overweldigende volheid met een fascinerend liftend effect.

Langhaar Madchen volume boost shampoo

Wat vond ik ervan?

Hij is nog niet op – gelukkig – in de week dat ik weg was heb ik zo’n 3x mijn haar gewassen en denk nog de helft van het flesje over, dus deze gaat nog wel een keer mee op (zaken)reis en maak ik lekker helemaal leeg. Hele fijne shampoo maar haar reageert er heel goed op, voelt goed aan en ja er zit wat lucht in mijn haar dus ik denk dat ik deze ook wel een keer fullsize wil kopen. Ik vermoed dat als je hem langere tijd gebruikt hij steeds beter gaat werken.

Langhaar Madchen volume boost shampoo

Waar te koop en wat kost het?

Bij de DM dus, daar ligt dit merk exclusief in de schappen. Een grote fles met 300ml kost € 4,95 wat ik een prima prijs vind voor een fijne shampoo zonder siliconen. De verpakking is ook nog eens heerlijk vrolijk en meisjesachtig. Ik houd ervan. Aanradertje dit!

Gebruik jij veel verschillende shampoo of ben je altijd trouw aan een merk/soort?

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Leuke namen en beschrijving, kom maar op met die leeuwenmanen! Ik wissel vaak van shampoo, het lijkt alsof mijn haar een nieuwe impuls dan krijgt. Maar ik probeer deze week weer naar de kapper te gaan, of een compleet ander kapsel of in ieder geval “uitdunnen” …

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s