Avant

Eight-hour

Anti-Oxidising & Retexturing

Hyaluronic Facial Serum

In de LookFantastic box van afgelopen mei zat het hele dure Avant serum. Inmiddels heb ik de tube helemaal opgebruikt dus tijd om een oordeel te vellen over dit product en of het zijn enorme prijskaartje waard is.

Laat ik even vooropstellen dat ik net zo van budget producten houd als van duur(dere) huidverzorging. Ik mag mezelf graag verwennen met een wat meer high-end product maar zoals jullie weten gebruik ik net zo makkelijk de producten van bijvoorbeeld de Balea of het Kruidvat. Maar in de box zat dit serum dat maar liefst 89 Britse ponden kost dus toch al snel zo’n 100 euro en daar verwacht ik dan toch wel een klein wondertje van (of beter gezegd hoop ik op een klein wondertje)

Excuses trouwens voor het ontbreken van verdere foto’s geen idee waar ik ze heb gelaten maar waren niet meer te vinden 😦

Avant serum

Over het product:

Het is weer een hele mond vol, het lijkt erop dat tegenwoordig in de productnaam ook maar gelijk alle eigenschappen genoemd moeten worden. Maar voluit heet dit serum dus eight-hour anti-oxidising & retexturing hyaluronic (hallo, daar zijn we weer) Facial serum. Blijkbaar met zeldzame ingrediënten als ik de woorden op de site van Avant moet geloven (wellicht verklaart dat de prijs?).

Van Hyaluronzuur weten we dat het werkt 😊 en dit dringt diep in de huid, hydrateert en verbetert direct de tekenen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl liponzuur, met haar krachtige antioxiderende eigenschappen, helpt de huidtextuur te verbeteren en donkere vlekken te verminderen, en heeft tot doel om rimpels te verminderen en zorgt voor een helderdere, strakkere en meer jeugdige huid/uitstraling.

Ik vind het allemaal prachtig maar op de site kan ik geen ingrediëntenlijst vinden – was wel benieuwd naar dat zeldzame ingrediënt maar zo zeldzaam blijkbaar dat ze hem maar niet laten zien 😊 haha anyway er staat alleen het woordje – test- dus zal wel een foutje op de site zijn.

Over Avant:

Avant streeft ernaar altijd een stap voor te blijven. Avant werkt samen met de beste wetenschappers en apothekers van over de hele wereld om delicate en zeldzame ingrediënten te vinden om de structuur en functie van de huid te voeden, te herstellen en te versterken.

Avant is toegewijd om onderzoek te doen naar de gaven van de natuur en geavanceerde wetenschappelijke technieken te gebruiken om de meest voedzame huidverzorgingsproducten te creëren die niet alleen hydrateren, maar ook genezen, kalmeren, regenereren en de stralende huid waar je mee geboren bent tevoorschijn te toveren.

Mijn mening:

De geur is goddelijk – echt waar – zo ongelooflijk lekker, fris, zacht gewoon heel fijn. Maar aan een geur hebben we niet zoveel natuurlijk al doet het vaak wel wat voor de beleving van een product want iets dat lekker ruikt smeer je toch met meer plezier op je huid dan iets dat dat niet doet. Althans zo werkt het bij mij. Het serum heeft bij mij een licht ‘trekkend’ effect – net dus of de boel net even een beetje strakker zit 😊 haha toch voelt mijn huid niet droog aan. Ik heb het serum in de avond gebruikt. Eerst gebruik ik wat Niacimide (klik hier voor de review) en dan volg ik dat op met dit serum. Prima en erg fijn in gebruik. Zie ik ook effect? Vind ik een lastige, mijn huid is rustig, heeft een mooie glow en voelt dus lekker aan. Of dat door dit serum komt of door mijn ‘verzorging in het algemeen’ moet ik in het midden laten.

Ik vind het erg veel geld voor een serum en zou het daarom zelf niet snel kopen maar als hij nog een keer in de box verschijnt (of misschien in de komende advent kalender) dan sta ik zeker te juichen. Ik heb het met heel veel plezier gebruikt. Je kunt het product online kopen bij Avant zelf of bij bijvoorbeeld LookFantastic.nl

Zou jij 100 euro spenderen aan een serum? En welk effect wil je voor dat geld zien?

Annette

6 thoughts on “Avant

  1. Dit is wel zo een crème die mijn nieuwsgierigheid aanwakkert… Is het prijzig, ja. Maar als het serum echt doet wat het beloofd dan zou het het wel waard zijn. Zelf kan ik zoiets niet bekostigen maar als ik rijk was zou ik het zonder blikken of blozen zo in mijn “mandje” leggen. Het heeft wel wat. Maar dan wil ik wel weten wat het geheime ingrediënt is, haha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Avant | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s