Plog

Weekoverzicht #57

De week is weer voorbij dus ik laat je zien wat ik vorige week op de planning had staan. Met name het weekend was erg leuk met allerlei activiteiten. Nu nog even 2,5 week werken en dan heerlijk met vakantie, ik ben er wel aan toe.

Gedragen

Ik heb weer van elke werkdag een outfit foto gemaakt. Op maandag droeg ik het outfitje dat ik in Krakau kocht (lees hier het vakantieverslag). Een broek van Costes, vestje van Orsay en het t-shirt komt van een winkel die ik niet meer weet maar niet van een bekende keten. Dinsdag een beetje een sailor look met de trui van Nikkie en een donkerblauwe spijkerbroek (van de WE),  woensdag de trui van mijn Reinders twinset en een grijze spijkerbroek (Primark), donderdag de heerlijke legging van de Zara (deze heeft echt zijn geld wel opgebracht, draag ik veel) met een ecru trui (Primark) en op vrijdag een t-shirt van New Balance met donkerblauw vest en spijkerbroek.

Plog 57 (7)

Eten op rolletjes

Vrijdagavond ging ik met vrienden naar Dierenpark Amersfoort waar net als vorig jaar het eten op rolletjes was. Leuk want je kunt en een hapje en drankje doen bij de diverse foodtrucks, we deden een dansje in de Silent disco en beestjes kijken natuurlijk. Afsluiten met een heerlijke suikerspin 🙂 Gezellige avond!

Plog 57 (8)

Bloemen

Ik wilde eigenlijk de markt overslaan deze week want ik had geen kaas nodig, maar ben toch maar even bloemen gaan halen en ben even langs de Action gegaan (wat schoonmaakartikelen gekocht). Ik koos voor een beetje veldachtig boeket met gerbera’s deze week. Staat heel leuk bij elkaar.

Microdermabrasie

Ik had een microdermabrasie op de planning staan voor zaterdagmiddag en dat vond ik ook een mooi moment om even het zelfbruinende masker van James Read uit de LookFantastic box (klik hier) te proberen. Mijn gezicht was toen tenslotte net gepolijst en dus zou zo’n zelfbruiner goed aan te brengen zijn. Je moet het masker royaal aanbrengen, half uurtje laten zitten en dan je gezicht wassen. Ik zag in eerste instantie niet echt verschil maar in de uren daarna begon mijn gezicht toch te kleuren. Mooi resultaat wel. De eerste foto is dus voor, de tweede na 30 minuten en gewassen gezicht – daar zie je eigenlijk geen verschil-, de derde de volgende dag met een make-upje (geen foundation, wel een klein vleugje poeder) mooi toch?!

Appels

Omdat mijn appelboom eindelijk weer eens (sinds jaren) flink wat appels had besloot ik ze dit weekend er maar af te halen. Er zijn er behoorlijk wat ‘aangevreten’ door de beestjes dus die laat ik hangen en de gave appels heb ik eraf gehaald. Toch een vergiet vol. Ik maakte 2 appelflappen die ik al op had en dus geen foto van – jaja ik weet het ‘influencer van niks’ die vergeet foto’s te maken haha 🙂

Plog 57 (5)

Lunch

Op zondag ging ik gezellig lunchen met een vriendinnetje en ex-collega bij Coffee Fellows. Heerlijke vers gemaakte Icetea met een broodje tonijnsalade. Dat broodje was enorm en ik zat zo vol erna dat ik in de avond nog steeds geen honger had 🙂 .

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Plog

 1. Wat een gezelligheid allemaal !
  Leuk stel Marja en Rob.
  Mooie bos bloemen en leuke kleding.
  Afgelopen donderdag met mijn koor gezongen op een bruiloft in Naarden.
  Wij visite gehad ( een van mijn zussen) heb er 3 en 2 broers, die komen allemaal wel een keer op visite op de camping. Gezellig even 1 op 1 dan heb je even tijd voor elkaar.
  Gisteren was het museum weer, dus naar het Centraal Museum in Utrecht.
  Was een hele afdeling van de werkplek van Dick Bruna ingericht. Echt leuk.
  Kinderen nog steeds op vakantie en komen deze week allemaal weer terug.
  Fijn vooruitzicht Annette en dan ook heerlijk op vakantie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Die zelfbruiner werkt goed zeg! Zo een silent disco lijkt mij ook heel leuk om eens te doen, jammer dat die mannen van mij niet kunnen of durven te dansen. Ziet er erg gezellig uit!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s