Plog

Plog #53

Ik ben inmiddels al weer ruim een jaar aan het ploggen, oftewel elke week een overzichtje hoe mijn week was. Leuk ook om te zien dat het goed bezochte artikelen zijn dus ik ga er nog maar even mee door. Al vergeet ik nog steeds met regelmaat een leuke foto te maken. Zo had ik deze week leuke outfits aan maar vergat ze steevast op de foto te zetten. Ik ga weer proberen er meer aan te denken.

Hello Fresh

Gegeten

Ik begin maar weer met de Hello Fresh box van de afgelopen week. Op maandag aten we de Mexicaanse taco’s met kipgehakt. Erg lekker weer, Dinsdag de Conchiglie die hadden we al eens eerder gegeten maar vonden we voor herhaling vatbaar. Dit is een vegetarisch gerecht. Smullen geblazen en op woensdag maakte ik de Duitse biefstuk, daar zaten enorme portobello’s bij echt heel erg lekker ook. Dus we hebben weer goed gegeten. Ik mag trouwens regelmatig een gratis box weg geven dus als iemand het eens wilt proberen laat me weten dan kan ik je een code sturen. Deze doet het alleen als je nog niet eerder Hello Fresh hebt gehad.

Plog 53 (1)

Volger

Op Twitter kreeg ik een wel heel speciale volger namelijk Tom Cruise 🙂 haha beetje ongeloofwaardig natuurlijk – is ook niet zijn officiële account maar hé, elke volger is er 1 dus Tom….van harte welkom!

NB summer BBQ

BBQ

Op donderdag had ik de zomer BBQ op het werk. Ik had bij de Action leuke decoratie gekocht, een goede cateraar geregeld dus we hebben lekker gegeten. Om  te vieren dat we het kwartaal goed hadden afgesloten en om de zomer te vieren natuurlijk. De cateraar stond op het balkon te bakken en wij binnen te eten haha want het was helaas niet al te lekker weer donderdag.

Plog 53 (5)

DM

Op zaterdag ben ik heel vroeg naar de DM geweest (volgende week laat ik jullie de shoplog zien) omdat er zulk slecht weer werd afgegeven wilde ik zorgen dat ik op tijd terug zou zijn. Ik was dus om kwart over 8 al op pad en het was heerlijk rustig in de DM toen ik daar zo vroeg was (tegen half 10), heerlijk. Ook even naar de supermarkt geweest die ernaast zit en even de tank vol gegooid. Ik was bijna thuis toen het slecht weer werd dus goed getimed.

Plog 53 (2)

Gekleurd

Ik had mijn mooie gele pak aan naar de bbq en heb op zondag ook mijn haar gekleurd, het grijs en de uitgroei waren weer aan een kleurbeurt toe. Mijn haar lijkt nu wat donker maar vaak met een week of 2 licht ik alweer helemaal op 🙂

Plog 53 (7)

Omdat ik dus niet naar de markt was deze week kocht ik maar mooie rozen bij de Albert Heijn. Die heeft altijd goede rozen trouwens blijven ook altijd lang mooi. Ook een mooie bloem in tuin trouwens. In het voorjaar had ik een aantal nieuwe dingen geplant omdat mijn buxusbollen helemaal waren opgevreten door de mot en 1 van de struiken geeft dus deze mooie bloemen 🙂

Komende week wordt het weer bloedheet heb ik begrepen, van mij hoeft dat niet maar goed, we gaan er maar weer het beste van maken. Ik wens jullie een fijne week.

Annette

10 thoughts on “Plog

 1. Heerlijk naar de DM moet ook snel weer eens. Verheug mij niet op het warme weer het schijnt bijna 40 graden te worden in Limburg donderdag. Bah….Overigens bij de Lidl hebben ze nu (ik denk nog maar kort) heerlijke oogcreme (zwarte verpakking staat Anti aging op) voor maar Euro 4,99. Heb ‘m in de koelkast gelegd lekker bij deze warmte! Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik kom niet zo vaak meer bij de Lidl helaas, je kunt bij ons heel slecht parkeren bij de Lidl dus bijna nooit je auto kwijt 😦 als ik er de volgende keer ben ga ik even opletten. Ik zit ook niet op die warmte te wachten.

   Like

 2. Ik heb nu alvast alles dicht zitten, gordijnen etc. Zij hebben nu een nieuw systeem voor het afval hier, een zak in de container voor 1 euro er keer. Op zich handig, want dan zit je niet 2 weken met stinkende zakken, maar het bedrag loopt wel lekker op. Zeker met dit weer, voor je het weet heb je er meer huisdieren bij, zoals vliegen en fruitvliegjes.
  Haha, Tom Cruise! Ik heb ook wel eens vreemde volgers. Snap soms niks ervan. Kijk maar uit dat hij je niet wil toevoegen aan de scientology kerk…haha!

  Geliked door 1 persoon

  • Bij mijn zus is dat ook dat je voor het afval moet betalen. Die heeft geen grijze container meer. Ze moet het of wegbrengen – gratis naar de stort of in de container (zo’n ondergrondse) en dan inderdaad per zak betalen. Vind ik toch gek want je betaald al genoeg afvalstoffenheffing dacht ik zo, maar ja…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s