Unboxing

LookFantastic Beautybox Juli 2019

De heerlijke beautybox van Look Fantastic werd bezorgd dus tijd voor een unboxing video. Hij heeft weer een hele fijne inhoud. Inmiddels al een paar jaar een abonnement op deze box en hij valt nooit tegen. Kijk je mee wat er deze maand in de box zit?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Goed idee om die pads op te doen in bed als je een boek leest. Vaak doe ik ze op als ik televisie kijk, maar zo kan het natuurlijk ook. Zo een doekje doe ik ook in de wasmachine, anders krijg je hem niet schoon. Nu gebruik ik ze voor het verwijderen van een masker. Lekker zacht!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s