Sample Saturday

Caudalie – Vine energizing eye cream

Het is alweer even geleden dat ik deze sample heb opgemaakt met oog crème van het Franse merk Caudalie. Hij ging vorig jaar meer op vakantie en ik heb er een goed aantal dagen gebruik van kunnen maken. Dat is fijn als je best een groot sample zakje krijgt en met oog crème heb je natuurlijk maar weinig nodig.

Caudalie eye cream

Tip: met een speld een gaatje prikken in het zakje daardoor komt er weinig zuurstof bij en kun je beter doseren 😊 zo kun je een paar dagen gebruik maken van de crème.

Welk merk?

Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van de Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde. Caudalie is eerst en vooral een mooi liefdesverhaal, een verhaal van passie, ontmoetingen en lef! Het verhaal lees je terug op de site van Caudalie.

Wij zochten een Franse, vrouwelijke naam met een link met onze wijnbouw geschiedenis. Caudalie is een woord dat in de oenologie gebruikt wordt om de meeteenheid van de tijd dat de aroma’s van de wijn na het proeven in de mond aanwezig blijven aan te duiden.’

Caudalie Vine eye cream

Wat is het?

Deze zachte en comfortabele crème vervaagt kringen en maakt de oog- en lipcontour glad. De tekenen van vermoeidheid verdwijnen en uw blik blaakt van energie. De textuur trekt snel in om de blik op te frissen en de lipcontour glad te maken.

Voordelen

  • Maakt de rimpels van de oog- en lipcontour glad
  • Vermindert de blauwe kringen

Formule:

91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong – Niet comedogeen.

Getest onder dermatologische controle.  En zoals alle producten van Caudalie bevat dit geen parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën en dierlijke ingrediënten.

Caudalie Vine eye cream

Wat vond ik ervan?

Heel fijn, ik vind Caudalie een fijn merk en heb er eigenlijk altijd fijne samples van in gebruik. Deze zitten ook regelmatig in de beautybox en ik gebruik ze met veel plezier. Deze oog crème trekt snel in is lekker romig maar niet vettig. Ik zie niet de tekenen van vermoeidheid verdwijnen 😉 daar was het dan weer te weinig voor maar goed hydrateren onder je ogen doet al veel goeds voor een vermoeide blik.

Waar te koop en wat kost het?

Veel online apothekers verkopen deze oog crème voor rond de EUR 27,- op de site van Caudalie zelf is hij iets duurder. Mooi product, prima prijs wat mij betreft.

Annette

2 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s