Supplementen

Supplementen

Wie mij al wat langer volgt heeft mij al eens over de supplementen horen praten die ik dagelijks neem als aanvulling op mijn voeding/levensstijl. Ik probeer wel goed gevarieerd te eten maar dat lukt niet altijd. De dagelijkse hoeveelheid groeten en fruit haal ik dan ook echt niet. Ik ben een kleine eter dus die dagelijkse hoeveelheid aanbevolen – is voor mij echt veel te veel.

Neubria charge Neubria Drift

Als dagelijkse aanvulling slik ik Magnesium, Vitamine D en Biotine. Magnesium met name voor de botten – ze wordt een dagje ouder 😉, Vitamine D omdat de meeste mensen hier een tekort aan hebben en ja je kunt het uit zonlicht halen maar niemand gaat meer onbeschermd in de zon en om voldoende vitamine D door je huid op te nemen zou je dus onbeschermd de zon in moeten… Biotine slik ik voor mijn haar, het valt nu een stuk minder uit (van echt betere haargroei merk ik niet zo veel maar de haaruitval is echt opmerkelijk minder geworden).

Van Vitaa.nl mocht ik nog eens twee supplementen uitkiezen en ik koos voor de Neubria Charge – voor energie en voor de Neubria Drift – om beter in slaap te vallen/door te slapen. Dit zijn supplementen voor af en toe niet voor dagelijks gebruik. Het zijn zogeheten Nootropics.

Wat zijn Nootropics?

Hoe fantastisch zou het zijn dat je als mens in staat zou zijn om uit je lichaam al het potentieel te kunnen halen tot de beste fysieke en mentale prestaties? Nootropics zijn middelen die kunnen bijdragen om je gezonde lichaam en geest beter te laten presteren. In het kort worden er aan noötropica de volgende kenmerken toegeschreven; verbetering van de cognitieve en sociale vaardigheden, fysieke en mentale balans en kalmering en slaap. Nootropics kunnen vooral gebruikt worden door mensen die op hoog niveau willen scoren: sporters, studenten, gamers, ondernemers en andere professionals.

Neubria Drift

Neubria Drift

Neubria Drift is een voedingssupplement dat vakkundig is ontwikkeld om te kunnen ontspannen. Daarnaast kan het bijdragen als ondersteuning van een nachtrust van goede kwaliteit om in de ochtend weer fit en als nieuw wakker te worden. Dit product bevat hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd door wetenschappelijke experts.

Wanneer gebruik je het?

Heb je moeite met in slaap vallen of lig je ‘s nachts onrustig te woelen in bed? Een goede nachtrust afdwingen van je lichaam en brein kan een hele strijd zijn. Beëindig dit gevecht en begin direct met ontspanning aan het einde van een lange en vaak stressvolle (werk)dag. Dit verkort de periode dat je in de nacht wakker ligt en laat je doorslapen. Neubria capsules bevatten een concentratie van uitgekiende ingrediënten waarvan bewezen is dat ze je spieren laten ontspannen en een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde nachtroutine. De rol die slaap heeft bij het ondersteunen van ons welzijn is net zo belangrijk als gezond eten en bewegen.

Neubria Charge

Neubria Charge

Neubria Charge is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor de verbetering en ondersteuning van het lichamelijke vermogen en cognitieve vaardigheden. Dit product is samengesteld door wetenschappelijke experts en kan bijdragen aan het verminderen van moeheid en het opbouwen van vitaliteit zonder een opgejaagd of onrustig gevoel te krijgen.

Wanneer gebruik je het?

Bestrijdt vermoeidheid en maakt fit. Voel je je vaak uitgeput of is de daadkracht uit je lijf? Heb je geen fut meer om je werk, studie of sport goed uit te voeren? Neubria Charge is jouw batterij in een capsule. Speciaal ontworpen door een apotheker en andere specialisten om duurzame energie te krijgen die nodig is voor het uitoefenen van je beroep of het volgen van je opleiding.

Neubria supplementen

Het zijn echt supplementen die je dus af en toe een zetje in de juiste richting kunnen geven. De Charge gebruik ik als ik bijvoorbeeld een training geef of een presentatie, zorgt er even voor dat ik goed scherp ben en blijf. En heb ik paar nachten niet goed geslapen dan helpen de Drift capsules me weer.

Ze zitten ook nog eens prachtig verpakt in platte doosjes met een magneetsluiting, zijn makkelijk te slikken bevatten botanische ingrediënten en zijn gecertificeerd zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Fijne aanvulling voor als je even een zetje kunt gebruiken.

Gebruik jij supplementen?

Annette

*ik ontving deze producten ter review*

2 thoughts on “Supplementen

  1. Dat is wel wat voor mij, deze “uppers and downers” . Ik haal ook niet alles uit mijn voeding, ik eet ook te kleine porties vrees ik. Nootropics is voor mij een nieuw begrip, interessant. Ik slik momenteel weinig (alles is op behalve de vitamine C) maar ik ben nu bezig met basische druppels vanwege mijn pijnlijke gewrichten. Dat je ’s morgens je handen niet kan bewegen, pas na een tijdje ermee knijpen worden ze minder stijf.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s