Plog

Plog #47

Het was weer een week vol met van alles en nog wat. Ik neem je mee aan de hand van de foto’s die ik heb gemaakt. We hadden hoog bezoek op het werk en dat was best intensief, ik ging naar de kapper, stond (uiteraard) op de crosstrainer en heb lekker gegeten.

Geknipt

Dinsdagavond had ik een knip afspraak er gingen weer en paar centimeters van het haar af, het lijkt nu een stuk blonder en het valt weer beter. Blij mee.

Hello Fresh

Gegeten

We hadden een Hello Fresh box met lekkere gerechten deze week. Ik maakte de Tabouleh met varkensreepjes, Isabelle maakte de Naanpizza en Timo de Kip met broccolirijst. Ook ging ik nog uit eten deze week bij het Rem Eiland. We hadden namelijk hoog bezoek op kantoor van de eigenaar van New Balance. New Balance is nog een familiebedrijf en dus geen beursgenoteerde onderneming. Je merkt het echt aan alles dat die familieband sterk is en hoe bijzonder is het dan dat de eigenaar een bezoekje komt brengen aan het nieuwste kantoor. Wij vonden het super en wat een lieve man, oprecht geïnteresseerd en leuk mee gesproken tijdens het diner.

Plog 47 (11)

Gekocht

Uiteraard bloemen haha ik was wel behoorlijk verwaaid en het regende maar een bezoekje aan de markt moet elke zaterdag even. Toch de lekkerste kaas en weer mooie Lyzanthus gescoord in paars en roze. Ik had ook nog een kleine bestelling gedaan bij LookFanstastic en kreeg een zakje met mini’s kado, zitten lekkere producten bij.

Genoten

Zaterdagmiddag had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste en had ik een heerlijke gezichtsbehandeling. Ook werden de wenkbrauwen en de snor geharst (au!) maar daarna in de relax stand en heerlijk genieten.

Plog 47 (4)

Geopend

Onze nieuwe winkel in Bataviastad is geopend en ging uiteraard even kijken hoe het ging. De winkel is waanzinnig mooi geworden en van de store manager moest ik wel minimaal 3 dingen shoppen 🙂 oké, dus 1 paar schoenen en 2 t-shirts hahaha. Het is een leuk team dus ga zeker even naar de winkel kijken als je in Batavia bent.

New Balance Bataviastad

Gelezen

Ik las het boek de dood van mevrouw Westaway van Ruth Ware, ik vond het niet echt een thriller meer een spannend verhaal. Goed verteld en het leest lekker weg. Ik vond het een verrassend leuk boek.

De dood van mevrouw Westaway

Als Harriet “Hal’ Westaway onverwachts een brief ontvangt met het bericht dat ze een flinke erfenis krijgt van haar overleden grootmoeder, is dat goed nieuws. Ze heeft namelijk schulden en de schuldeisers worden steeds agressiever. Er is één probleem: de echte grootouders van Harriet zijn al meer dan twintig jaar geleden overleden. De brief is naar de verkeerde persoon gestuurd! Vanaf dat moment kan Harriet niet meer terug en moet ze volhouden dat zij de kleindochter is, anders loopt ze het risico dat ze alles verliest, zelfs haar leven…

Te koop als paperback -> Klik hier of als luisterboek -> klik hier

Hoe was jouw week? Nog iets leuks meegemaakt?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

12 thoughts on “Plog

 1. Lijkt mij zeker een spannend boek, staat genoteerd. Wat gaaf dat de grote baas langskwam, dat maak je niet vaak mee bij de meeste bedrijven denk ik.
  En ik ben ook altijd zo happy als ik naar de kapper ben geweest. Heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik zat al weken dat ik een afspraak wilde maken bij de kapper en vergat het steeds. Nu kan ik er weer even lekker tegen aan. Ja de baas is een echte baas en zijn vrouw heeft ook een leidinggevende functie in het bedrijf mooi om te zien.

   Like

 2. Leuk om je baas te ontmoeten. Jezelf weer verwend met schoonheidsspecialist, kapper en mooie bloemen.Ga zelf iedere week even naar de kapper, maar dat kan ook makkelijk in mijn geval. Er zijn altijd wel leerlingen die moeten kleuren, föhnen en knippen.De schoonheidsspecialist ga ik ook met regelmaat heen en lekker ontspannend. Wij gaan snel een keer in Batavia stad kijken.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja echt een groot verschil, uiteraard willen ze (veel) geld verdienen maar je merkt toch dat de dynamiek anders is als toen ik bij adidas werkte of bij andere grote merken waar ik heb gewerkt. Echt een warm bad dit, heel fijn!

   Like

  • Die snor is weer weg haha maar als brunette kwam de dag dat het echt moest gebeuren. Mijn schoonheidsspecialiste hield het altijd in de gaten voor me maar een paar maanden terug besloten we toch maar te gaan harsen 🙂 Mijn peachfuzz haal ik inderdaad zelf weg dat gaat prima, is ook zo lekker dan met cremes en idd je make up zit net even wat beter.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s