Sample Saturday

Lanc么me – Teint idole foundation

Dit zakje met foundation ging mee op zakenreis. Ideaal want dan is er geen gesleep met een fles foundation dat alleen maar beschadigd kan raken of als je net als ik meestal alleen met handbagage reist voor een dag of 2 anders een te grote inhoud heeft. Fijne momenten om mijn samples er dan bij te pakken en te zien welke er mee gaan op reis. Ik begin inmiddels wel aardig door mijn voorraad heen raken middels deze rubriek 馃檪

Lancome teint idole ultra wear nude

Welk merk?

Ik denk dat iedereen wel eens gehoord heeft van Lanc么me, mooie reclames hebben ze ook altijd 馃槈 niet dat dat ertoe doet haha maar goede marketing is het dus wel. Dit lees ik online:

Het Franse Lanc么me brengt een collectie huidverzorging, geuren, make-up, lichaamsverzorging en een selectie voor heren. Van de populaire Hypn么se-mascara tot het klassieke parfum Tr茅sor: Lanc么me is pionier op beautygebied.

Lancome teint idole ultra wear Nude

Wat is het?

Ontdek Teint Idole Ultra Wear van Lanc么me, een hoogdekkende foundation voor een perfecte teint de hele dag lang. Het icoon van de lange houdbaarheid, Teint Idole Ultra Wear biedt tot 24u optimaal comfort voor een ideale foundation zonder te hoeven bijwerken. Met haar frisse en smeltende foundation egaliseert Teint Idole Ultra Wear de teint voor een fluwelige, matte en onberispelijke finish.

Lancome ultra teint foundation

Wat vond ik ervan?

Erg mooi, ik had dit zakje mee naar de UK en was daar maar 1 dag jammer want er zat best veel foundation in het zakje en je hebt er -naar bleek- maar heel weinig van nodig. Ik vond de kleur heel mooi ook, wel even goed uitblenden (in het midden van je gezicht beginnen en dan naar buiten toe uitvagen) gaat goed met een goede kwast 鈥 ik gebruik altijd die van Real Techniques 鈥 of beautyblender. Hij hield het goed vol inclusief de vlucht terug naar huis dus lang houdend ook.

 

Waar te koop en wat kost het?

Ik zie het product online voor rond de EUR 35,- dat is wat meer dan ik normaal voor een foundation zou betalen maar hij is wel erg mooi en lang houdend dus. Ook kun je dit merk kopen bij de Douglas en de ICI Paris XL dus wellicht als ze eens een mooie aanbieding hebben het overwegen waard.

Annette

 

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Samples zijn voor foundations echt ideaal. Ik was vandaag in Utrecht (wat een drukte…pfff) en toen ik de stand van Chanel zag, zo mooi. Ook een merk wat stukken duurder is maar daar zou ik heel graag een keer een mooie foundation van willen hebben!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s