Unboxing

In Love with food box

Nog een snackbox? Ja hoor, ik doe er gewoon nog 1. Deze Amerikaanse snackbox is glutenvrij en heeft weer allemaal meer verantwoorde snacks. Ik ben er al druk uit aan het snoepen en het is allemaal erg lekker.

In het filmpje komen alle snacks uit deze box voorbij. Ik heb een abonnement afgesloten voor 3 maanden dus er zullen nog 2 boxen volgen de komende tijd.

Annette

*zelf betaald*

2 thoughts on “Unboxing

  1. Ahhh..dit vind ik een box om te smullen! Wij maakten ook wel eens zelf pindakaas, maar dat was een flinke klus. Eerst al die pelpinda’s pellen, dan kleinmaken (in een keukenapparaat gelukkig) en mengen met arachide olie (die is lekker omdat daar ook een pindasmaak aan zit).
    Zo een poedertje is natuurlijk veel handiger. Ik vind de gewone Hollandse stroopwafels ook het lekkerst. Wel eens een variant gekocht maar nee, die haalt het niet bij de enige echte stroop zoals wij die kennen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s