Nivea

Nivea Cellular Filler

Van het PR bureau kreeg ik een mooie doos producten met de nieuwste verzorgingslijn van Nivea toegestuurd. Deze lijn is echt voor de dames ‘op leeftijd’. Nu ben ik dat zelf met mijn 48 lentes nog lang niet (ahum) maar toch heb ik de lijn voor je uitgetest. Leeftijd is tenslotte maar een getal nietwaar?

Nivea Cellular Filler

4 verschillende producten

De lijn bestaat uit 4 producten, een dag- en nachtcrème, een voedende olie en een anti-spot serum. Ik vertel je uiteraard over alle 4 even kort wat ze doen. Twee producten heb ik uitgebreid voor je getest dus daar ik kan ik wat meer over zeggen.

Vanaf een jaar of 60 verandert de behoefte van je huid. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur ( hydratatie), collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit) neemt sterk af. Lijntjes en diepere rimpels zijn het gevolg *huilt* en ook zie je vaak ouderdomsvlekjes ontstaan. Nivea gaat de strijd aan met deze tekenen van veroudering.

Nivea cellalar filler dag- en nachtcreme

Nivea hyaluron cellular filler + elasticity dagcrème met SPF 30

Vult rimpels zichtbaar bij regelmatig gebruik. De formule verbetert de elasticiteit, verstevigt de huid en biedt bescherming tegen cel beschadiging. SPF 30 helpt de huid te beschermen tegen beschadiging door UV-straling, huidveroudering en ouderdomsvlekken. Deze crème heb ik aan mijn moeder gegeven en die heeft hem nu in gebruik.

Nivea cellular filler

Nivea hyaluron cellular filler + elasticity nachtcrème

Vult evenals de dagcrème rimpels bij regelmatig gebruik en zorgt voor meer elasticiteit en stevigheid. De nachtcrème bevat bovendien sheaboter en heeft daardoor een zachte, rijke textuur die gedurende de nacht intrekt en de huid herstelt en voedt zodat deze de volgend ochtend gelift en soepel aanvoelt.

Deze heb ik zelf in gebruik. Hij is inmiddels meer dan de helft leeg en ik vind hem erg fijn. De geur is bovendien zalig. Ik merk wel dat de crème net wat meer tijd nodig heeft om helemaal opgenomen te worden door mijn huid. Dat zie je niet maar het voelt wat langer wat ‘vettig’ aan. Nu lees ik altijd nog een uurtje voor het slapen gaan dus geen probleem maar let daar even op als je hem gaat gebruiken. Zonde als het in je kussensloop beland in plaats van in je huid 😉

Nivea cellular filler Oil elixir

Nivea hyaluron cellular filler + elasticity voedend oil elixir Bi-Phase

Nou, nou dat is weer een mond vol. De olie bestaat uit een water component voor diepe hydratatie en een drievoudig olie component voor rijke voeding. De formule activeert huidcellen om huideigen hyaluronzuur, collageen en elastine te produceren. Met als resultaat verminderde rimpels en een stralende huid die gelift aanvoelt. Gezichtscontouren worden geherdefinieerd en de huid verstevigt. Kan op zichzelf gebruikt worden of als onderlaag bij de dag- of nachtcrème.

Ook deze olie heb ik inmiddels goed gebruikt en ook goedgekeurd haha, heel lekker, wel behoorlijk vet vind ik hem. Ik heb hem een aantal keer onder de nachtcrème gebruikt maar dat was echt ‘too much’ voor mijn huid en die kon het niet opnemen. Los gebruik voor mij dus en dan bij voorkeur in de avond in plaats van de nachtcrème. Je moet deze olie even goed schudden voor gebruik zodat de componenten gemixt zijn en dan een paar druppels aanbrengen op je gezicht. Heel lekker!

Nivea hyaluron cellular filler + elasticity anti-spot serum

Dit is het laatste product uit de serie. Bevat een effectieve anti-ouderdomsvlekken technologie special ontwikkeld om de oorzaak van pigmentatie aan te pakken. De formule vermindert de hoeveelheid melanine (het pigment wat de huid donker kleurt) in de huid significant, waardoor ouderdomsvlekken al na 4 weken regelmatig gebruik beduidend minder zichtbaar zijn. Kan zowel op gezicht als op de handen gebruikt worden.

Dit product heb ik ook nog niet gebruikt. Mijn huid heeft op dit moment geen vlekjes om het op te testen. Ik denk mede door mijn vlijtige vitamine C gebruik van de afgelopen jaren. Ik had wel altijd wat vlekjes maar die zijn helemaal weg (ook door de microdermabrasie die daar goed bij helpt) maar heb jij dus wat vlekjes op handen of gezicht? Dan zou je dit product kunnen proberen.

Mooi lijn met dito producten. Nivea is altijd goed betaalbaar, goed te verkrijgen en ook nog eens regelmatig in de aanbieding zodat je 1+1 gratis kunt krijgen. Ben jij dus net als ik ‘ietsepietsie’ ouder dan is deze lijn zeker het overwegen waard.

Annette

8 thoughts on “Nivea

  1. ha, ha ik ben wel een behoorlijk ‘ietsepietsie’ ouder….heb de olie geprobeerd voor de nacht maar vond het echt niet lekker veel te vet en trok ook niet in. Misschien die anti-pigment maar dan voor mijn handen die zitten wel vol vlekjes….maar verder let ik niet zo op wat er qua leeftijd op potjes staat ik gebruik nu het Aqua serum van Balea onder mijn dag/nachtverzorging gewoon omdat het lekker luchtig is. Fijne vakantie vast!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vond het een fijne lijn, al verwacht ik tegenwoordig geen wonderen meer van veel crèmes. Maar zeker de moeite waard, ook vanwege de schappelijke prijsjes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s