Plog

Plog #44

Wat een weeromslag hadden we nu toch weer he?! Ik heb alles voorbij zien komen, hagel, sneeuw, zeer heftige regen maar ook een prachtig blauwe lucht en zonnetje. Van mij mag het voorjaar nu echt wel gewoon van start gaan. Ik neem je nog even mee naar afgelopen week.

Gedaan

Gewerkt uiteraard, we zaten dinsdag weer zonder internet, kwamen een heel eind met wat hotspots maar toen woensdag ochtend de boel er weer uitklapte heb ik mijn boeltje gepakt en ging thuis werken. Ik was er klaar mee. Het duurt maar voordat onze definitieve lijnen klaar zijn maar als alles goed gaat is dat echt eind mei eindelijk een feit. Op vrijdagavond ging ik naar de schoonheidsspecialiste voor de microdermabrasie behandeling.

plog-44-6.jpg

Gegeten

We hadden een Hello Fresh box en dus drie ‘makkelijke’ maaltijden. Ik vond het weer allemaal even smakelijk. Zo heerlijk dat ik zelf en geen boodschappen hoef te halen en niet hoef na te denken over de gerechten. Isabelle maakte op maandag de Ravioli, Timo heeft op dinsdag de curry met couscous gemaakt en ik maakte op woensdag de Lahmacun. Het is dan wel iets duurder maar ik heb het er graag voor over.

Plog #44 (2).jpg

Gewonnen

Ik had prijs in de postcodeloterij! En won 4 kaartjes naar keuze voor een dagje uit. Ik besloot mijn eerste kaartje te gebruiken voor een bezoek aan het Rijksmuseum, daar was ik dus nog nooit geweest. Even de nachtwacht met eigen ogen bekijken. Wat een mooie dingen hangen en staan er, echt prachtig. Ik vind zelf vooral de Renaissance schilderijen mooi, er valt altijd lekker veel te zien en iedere keer als je kijkt ontdek je weer wat nieuws.

Gekocht

Pioenrozen. Mijn favoriete bloemen, ze hebben ze weer en ze zijn altijd maar een paar weken verkrijgbaar. Mijn pioentulpen stonden er trouwens ook nog mooi bij dus blijven ook nog even staan (ik hoop nog een dag een 2).

Plog #44 (7)

Gezien

Skoet die vooral elk zonnestraaltje dat er was wist te benutten en heerlijk languit in de zon ging liggen. Ook had ik vorig weekend mijn nagels gelakt en had ik maandag zowel een lipstick als mijn broek toevallig in dezelfde kleur. Donderdagavond zijn mijn nagels weer gekortwiekt en opgevuld.

Fijne week, deed jij nog iets leuks?

Annette

6 thoughts on “Plog

 1. Ziet er heerlijk uit en misschien wel duurder maar je hoeft ook niets weg te gooien wat ik helaas wel eens doe in een 2-persoons huishouden dan blijft er toch teveel over en als je het wilt gebruiken is het bedorven. Ik wil die AH boxen wel eens proberen. Verder niks “leuks” weer gedoe met het huis de PVC vloer laat los, gootsteen lekt en de kitrand in de keuken “verpulvert”..is wel garantie maar je moet er allemaal weer achteraan. Fijne week en hopelijk internet en anders is thuiswerken misschien ook fijn.

  Like

  • Dank je Ilona, ja gedoe met het huis is nooit leuk, heb een keer lekkage gehad via de douche op het plafond in de huiskamer ook zo lang mee bezig geweest, eerst om het lek op te sporen en toen met de verzekering…. We hebben weer internet problemen helaas maar ik kan op de ‘gastenwifi’ toch werken gelukkig.

   Like

 2. Leuk, het Rijksmuseum! Wij zijn er geweest op een kinderfeestje van Tom, samen met 2 andere kinderen. Hij was toen een jaartje of 14, 15 ofzo en ze vonden het hartstikke leuk! En ik vind het natuurlijk ook geweldig, hoe mooi mensen kunnen schilderen, ik kijk mijn ogen altijd uit. (vaak meer van “hoe doen ze het?”) Daarna ook even een stukje over de wallen gelopen, hahaha. Dat vonden ze ook heel spannend om mee te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s