Plog

Plog #43

Ik ga de plogs iets anders insteken omdat ik gewoon vaak vergeet om foto’s te maken. Ik ben niet van de generatie die vergroeid is met de mobiel dus soms zit hij een hele dag in mijn tas of ligt op mijn bureau zonder dat ik er ook maar op gekeken heb en met koningsdag vergat ik hem helemaal haha dus lag hij gewoon thuis.

Gedaan

Gewerkt het was redelijk rustig op het werk, best wat collega’s die vrij waren, in ‘mijn’ winkels geen gekke dingen dus een mooi weekje om ook even wat op te ruimen (achterstallig archiefwerk pfff) en een presentatie uit te werken.

E2549D2C-B1E7-41A8-8188-D7AE20378521-BorderMaker    IMG_1898-BorderMaker    IMG_1909-BorderMaker

Gelezen

Maandag hadden we natuurlijk nog lekker vrij en heb ik in de tuin gezeten. Ik las het boek van Lisa Gardner uit – Zoek naar mij

Een vermiste jonge vrouw heeft aanwijzingen achtergelaten om haar te vinden, maar voor wie?

Sinds haar ontvoering een paar jaar geleden is Flora Dane’s leven voorgoed veranderd. Nu helpt ze op haar forum andere ‘overlevers’ en geeft ze adviezen over hoe je nooit meer slachtoffer hoeft te worden. Als een van de bezoekers van haar forum als enige een gezinsmoord overleeft en daarna spoorloos verdwijnt, probeert Flora haar op te sporen. Heeft het meisje weten te ontsnappen? Of is ze de moordenaar?

D.D. Warren wordt opgeroepen bij het onderzoek en vindt daarbij Flora op haar pad. Beiden zijn op zoek naar een ander soort gerechtigheid, en ze zullen hun krachten moeten bundelen om de aanwijzingen te ontrafelen waarmee de vermiste jonge vrouw lijkt te vragen: Zoek naar mij.

Lisa Gardner Zoek naar mij

Heerlijk boek, D.D. Warren komt als rode draad terug in de boeken van Lisa Gardner maar je kunt het boek ook prima ‘los’ lezen. Ze zijn spannend maar niet luguber en lezen als een trein. Voor het ebook -> Klik hier of als je liever een fysiek boek leest -> Klik hier

Gegeten

Donderdag was ik uitgenodigd voor de lunch. Het was mijn afrondend gesprek met mijn personal coach. Ik werk al heel wat jaartjes met het bureau samen en stuur vaak mensen voor Outplacement of coaching naar hen toe. Een aantal jaar geleden deed ik zelf een coachingstraject toen ik in mijn eerste Management functie kwam en toen ik weg moest bij adidas kreeg ik Outplacement aangeboden maar dat heb ik toen laten omzetten in een coachingstraject kon ik mooi weer met Frank aan het werk en het was weer een enerverend jaar. Mooi afgesloten nu. Terug op kantoor nam ik nog een donut bij de thee, toen zat ik wel mudje vol pfiew.

IMG_1899-BorderMaker

Gezien

De film The internship, ik ben niet zo’n filmkijker maar bij toeval kwam ik bij deze film van Owen Wilson en Vince Vaugh terecht tijdens het zappen. Ze gaan als volwassenen strijden tussen allemaal studenten voor een internship bij Google. Leuke feelgood movie. Heb jij deze gezien?

Film

Gekocht

Omdat het zaterdag Koningsdag was, was er geen markt dus besloot ik deze pioentulpen bij de Albert Heijn mee te nemen, daar kocht ik bij de versafdeling ook een stuk kaas maar we waren er al over uit dat deze kaas qua smaak het niet haalt bij de kaas van de markt, haha volgende week dus gewoon weer richting markt.

img_1918-bordermaker.jpg

Hoe was jouw week?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

6 thoughts on “Plog

  1. Leuke plog en ik had/heb dezelfde tulpen. Op Koningsdag even naar Heemstede maar het was koud en nat dus oranje tompouce/tompoes gehaald en naar huis. Fijne week weer!

    Like

  2. Toevallig net ook pioentulpen gehaald! Leuke tip voor het boek en de film, ik lees mij de laatste tijd een pukkel… Zelfs een luisterboek gedownload over beter slapen. Goede tips, alleen viel ik steeds in slaap…En die man kletste gewoon door natuurlijk, haha!
    Momenteel lees ik over een viool/ vioolmuziek, die behekst is… Ben net begonnen maar leest prima weg. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s