My Perfect Eyes

My Perfect Eyes + WIN!!

Ik ben heel blij met mijn ogen, de kleur is mooi, ben blij met mijn wimpers die zijn lekker lang en zwart. Minder blij met de huid onder mijn ogen. Zodra ik ook maar een beetje moe ben begin ik daar te ‘tekenen’ en nu ik wat ouder ben zie ik gewoon dat de huid daar het zwaar heeft.

Leuk dat ik dan ook benaderd werd om een product met de naam My Perfect Eyes te proberen. Het is geen product voor elke dag, althans dat vind ik van niet. Het is echt voor als je een feestje hebt, een belangrijk (sollicitatie) gesprek, een reünie zoiets. Als je wilt kan het natuurlijk wel voor elke dag maar ik zou het niet doen.

Perfect eyes (2)

Wat lees ik online over het product:

Rimpels, wallen en donkere kringen: niemand wordt er blij van, maar ze lijken af en toe onvermijdelijk. Gelukkig kunnen we deze tekenen van vermoeidheid en huidveroudering tijdelijk laten verdwijnen. Hoe? Met My Perfect Eyes ooggel.

Deze ooggel vermindert rimpels, wallen en donkere kringen tot 8 uur lang! Het is géén anti-aging oogcrème maar een ‘quick fix’. De huid rondom je ogen krijgt tijdelijk een frisse, jonge uitstraling.

Je brengt de gel gemakkelijk aan door hem van je binnenste ooghoek naar de buitenzijde van je oog te vegen in een vloeiende beweging. Het verwijderen van de gel doe je door twee in warm water gedrenkte wattenschijfjes kort op je oogleden te leggen.

Een frisse oogopslag in slechts enkele seconden – dankzij My Perfect Eyes ooggel!

Ingrediënten:

Water, natriumsilicaat, magnesium-aluminiumsilicaat, propyleenglycol, methylparaben, propylparaben, ijzeroxide.

my perfect eyes

Ik vind persoonlijk dat de gel niet heel makkelijk aanbrengt. Correctie – hij brengt wel makkelijk aan maar droogt niet altijd even netjes op 🙂 en dan krijg je een beetje een witte ‘uitslag’ – die je overigens wel makkelijk met wat warm water kunt verwijderen, maar het is dus een beetje uitproberen.

my perfect eyes

Het heeft mij wel een paar keer proberen gekost voordat ik doorhad hoe ik hem het mooist kon aanbrengen en wat de juiste hoeveelheid is voor mijn ogen. Even een kwestie van een paar keer proberen dus, als je dus een gelegenheid hebt waarbij je dit product wilt gebruiken ga dan een paar dagen eerder aan de slag zodat je het op het moment suprême goed kunt aanbrengen.

Je moet het product ook even goed laten drogen voordat je met de rest van je make-up aan de gang gaat. Je voelt het product werken, de huid onder je ogen voelt ‘strak’ aan. Door dit gevoel zou ik het niet voor elke dag gebruiken, ik wil de huid onder mijn ogen liever lekker gehydrateerd houden.

my perfect eyes

Het leuke is dat ik 1 van jullie blij mag maken met deze gel, ik heb er namelijk 2 ontvangen een om zelf te testen en 1 om aan jullie te geven. Hoe leuk is dat? Heb jij dus binnenkort een goede gelegenheid waarbij je deze gel wilt uitproberen laat het dan weten in de comments.

Ik neem dan contact op met 1 van jullie en die krijgt de gel toegestuurd.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

8 thoughts on “My Perfect Eyes

  1. Veelbelovend is dit vergelijkbaar met die creme van Remederm? Een vriendin van mijn moeder kocht dit om “netjes” op foto’s te komen op haar (inmiddels 4e huwelijk :-). Hoorde later dat ze het niks vond en het uiteindelijk een uitdrogend effect gaf. Voor een keer kan het denk ik geen kwaad maar ik denk dat je uiteindelijk beter af bent met een goede oogcreme, voldoende slaap en een goede concealer. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met de huid onder je ogen (ook met de rest trouwens).

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb hem ook en vind hem ideaal voor foto’s. Dan hoef ik mijn hoofd niet zoveel te “hellen” (naar achteren ;)) waardoor mijn wallen minder uitkomen. Prima spul voor speciale momentjes!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s