Unboxing

LookFantastic Beautybox Maart 2019

Er werd een zware doos bezorgd deze maand door de pakjesbezorger. Er zitten weer 6 mooie producten in de beautybox van deze maand. Ik laat ze aan je zien in het filmpje. Door de bewolking zie je wat licht/donker verschijnselen maar het weer was een beetje onstuimig het weekend. Veel kijkplezier en ik ben benieuwd wat je van de inhoud van de box vind.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Bij de Douglas verkopen ze The Ordinary nu ook maar alles is continue uitverkocht en je kunt helaas geen “remindermail” krijgen….Honeysuckle is kamperfoelie doet nu niet direct denken aan een lekker geur maar komt vast door het woord foelie 🙂

    Geliked door 1 persoon

    • Ah, kamperfoelie was ik echt nooit opgekomen, dank je wel. Ja toen The Ordinary net lanceerde was ook alles steeds uitverkocht, nu is het online wel beter maar snap wel dat nu het nieuw is bij douglas dat het heel hard gaat met de voorraad 🙂 het zijn fijne producten.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s