Sample Saturday

Anatomicals

Als ik naar het kantoor in de UK ben verblijf ik altijd in het Pentahotel en daar krijg je een mooi toilettasje me Anatomicals mini’s, een zeepje, een bodylotion,een bodywash en een shampoo. Leuk verpakt maar is het ook lekker? Ik testte het voor je uit.

Anatomicals

Welk merk?

Anatomicals is een Engels merk. Ze zijn cruelty free en hebben grappige teksten op hun verpakking staan. Ook bevatten de producten geen parabenen en is het allemaal zeer budget vriendelijk. Dit lees ik op hun site:

AT ANATOMICALS WE MANUFACTURE THE WORLD’S FUNKIEST TOILETRIES AND SO FAR PEOPLE SEEM TO LIKE THEM. EXACTLY LIKE OXYGEN, WATER, GRAVITY AND CHOCOLATE FUDGE CAKE, YOU’LL SOON WONDER HOW ON EARTH YOU EVER MANAGED TO LIVE WITHOUT US.

anatomicals reviving body wash

Wat is het?

Ik testte de bodywash en de bodylotion voor je uit. De bodywash vond ik lekker, fijne geur niet al te schuimend maar niet enorm verzorgend voel ik aan mijn huid. Dus ook de seal van de bodylotion gehaald en smeren maar. Hmm, deze is een stuk minder, een ‘natuurlijke’ geur ik ben er niet dol op. Geef mij maar iets met een subtiel geurtje zodat je lekker geurt zonder overdadig te zijn, wel een zacht velletje de volgende ochtend.

Anatomicals body wash

Bij mijn laatste bezoek heb ik ook de shampoo-conditioner gebruikt. Nee deze vond ik niet goed, de conditioner is ver te zoeken maakt het haar wel schoon maar zeker niet zacht en doorkambaar. Nee geen fan deze tube. Voor mensen met kort haar waarschijnlijk prima maar met mijn fijne haar dat de neiging heeft altijd te klitten geen succes.

Wat vond ik ervan?

Beetje zo-zo de bodywash is lekker, de bodylotion vind ik minder. Ik heb de laatste keer dat ik in de UK was het setje in de koffer gedaan zodat ik binnenkort ook eens wat productjes kan weggeven en jullie mening kan vragen 🙂 smaken verschillen tenslotte en wat ik niet zo lekker vind ruiken, vind een ander wellicht zalig en vice versa. Gelukkig maar want dat maakt het testen van producten er alleen maar leuker op, nooit afgaan op 1 mening maar je eigen mening vormen.

 

Waar te koop en wat kost het?

Voor ons alleen online want ik heb dit merk (nog) niet in Nederland gezien, ook online zie ik het niet in Nederlandse webshops verschijnen. Best jammer want het is een verantwoord merk, wat tegenwoordig veelgevraagd is door consumenten. Ook is het allemaal nog eens prima betaalbaar. Met een maximum van rond de EUR 15,-. Mocht je dus eens in Engeland zijn kijk dan zeker eens of je dit merk tegenkomt.

Annette

 

9 thoughts on “Sample Saturday

 1. Leuke kleurtjes wel doet mij een beetje denken (qua kleur dan) aan de Freeman verpakkingen volgens mij hebben die alleen maskers. Bodylotion met weinig of zonder geur gebruik ik soms op plekjes die erg droog zijn en waarop ik daarna mijn geurtje spuit. Dat was een tip van iemand bij de Douglas omdat je huid (zeker in de winter) vaak droog is blijft je “geurtje” minder lang hangen. Ik vond dat het echt verschil maakte. Voor de rest van mijn lichaam heb ik graag een geurtje. Straks naar de DM lekker inslaan 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben het wel met je zo-zo reactie eens. Ik trof eens wat producties van dit merk aan in een glossybox (lang geleden) en ik was er eigenlijk niet zo kapot van. De texturen vond ik vrij waterig en de geuren bliezen me ook niet omver. Ik had er stiekem meer van verwacht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik denk dat de producten ook niet mijn favoriet zullen zijn als ik het zo lees. Zij zullen wel gekozen hebben voor niet te uitgesproken geuren zodat het voor iedereen te behappen is. Er schijnen mensen te zijn die de geur van kokos niet lekker vinden…om maar ene voorbeeld te noemen, hahaha!
  Maar nee, dat aardse zal ik ook niet lekker vinden.. 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s