Unboxing

Jouwbox – Editie 4

Ook dit kwartaal heb ik de Jouwbox mogen ontvangen. Hoe leuk is dat? Ik laat je in het filmpje zien wat er allemaal in deze editie – de 4e alweer zit. Leuk om kado te geven aan iemand die je lief hebt of lekker aan jezelf natuurlijk. Ik mag je ook nog eens een kleine korting bieden als je besluit de box te kopen:

Gebruik hiervoor de kortingscode: JouwBox4

de box is via deze link te bestellen:  Jouwbox

Annette

*Ik ontving deze box ter review*

 

 

6 thoughts on “Unboxing

  1. Fijne producten, de box lijkt zelfs meer gevuld dan de vorige keer. Goede supplementen zitten erin. Ik heb ook een bad gehad en lag er nooit in.. Gek genoeg nu ik hem niet heb mis ik hem soms. Maar ook ik heb te weinig geduld om lang in een bad te liggen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s