Plog

Plog #35

Als jullie dit lezen ben ik inmiddels (hoop ik) onderweg naar mijn vakantiebestemming. Ik ga er even heerlijk tussen uit met Isabelle. Enorm veel zin in dat snap je vast wel. Maar wat ik allemaal deed de afgelopen week?

Plog 35 (1).jpg

Maandagochtend begon ik eerst maar even met een lekker mok thee. Ik vind het altijd fijn dat ik eigenlijk altijd de eerste op kantoor ben. Alarm eraf, de lichten aan en de boel rustig aan opstarten. Ik ben niet zo prater in de ochtend dus lekker als ik even dat momentje heb voordat iedereen binnen druppelt.

plog-35-2.jpg

Ik mocht twee speelapparaten bestellen voor het kantoor, het werden een fussball tafel en een ping-pong tafel. Kunnen we na de lunch of aan het einde van de dag even een potje voetbal of ping-pong spelen. De boel moet wel in elkaar gezet worden, dat alleen al was een hele teambuilding op zich haha.

De week kabbelde aardig door, geen gekke dingen (gelukkig) dus ik kon me met gemak voorbereiden op de vakantie. Donderdag kwam er een collega uit de UK over en hebben we twee korte trainingen gegeven over ons personeelsinformatie systeem waar een deel self-service bij zit dus goed dat iedereen nu weet hoe het gebruikt moet worden.

Plog 35 (5)

Van Nivea kreeg ik een heerlijk pakket toegestuurd met nieuwe producten voor de ‘oudere’ dames. Ik ga er een paar dingen van testen en over een paar weken lees je er dan vast meer over. De lijn ziet er in elk geval mooi uit.

Plog 35 (6)

Donderdag werd ik verrast met een mooie brief dat ik een recognition award had gekregen. Heel tof dat al je extra inspanningen van de afgelopen maanden zijn gezien en worden beloond. Ik mocht ook nog eens een kadobon naar keuze van EUR 50,- uitkiezen. Hoe leuk is dat?!

Plog 35 (7)

Vrijdag  was de tafelvoetbal in elkaar gezet. De ping-pong tafel blijkt een grotere uitdaging maar ik ga ervan uit dat als ik terug kom van vakantie dat deze ook in elkaar is gezet 🙂 . Vrijdag naar mijn moeder geweest die 75 was geworden, even bijkletsen met de familie.

Zaterdag, geld opgehaald bij het GWK, laatste wasje gedraaid, huis aan kant en koffer gepakt. Klaar voor mijn weekje naar Dubai. Volgende week maandag geen plog want dan kom ik in de nacht terug dus dat gaat niet lukken maar ik maak zeker een verslagje.

Plog 35 (12)

Fijne week en uiteraard verschijnen er wel gewoon wat blogpost dus kom zeker van de week nog even terug.

Annette

 

10 thoughts on “Plog

  1. Wat een mooie opsteker, die award! Top hoor!
    Wat leuk dat je die spellen mocht uitkiezen, ping pongen is ook zo leuk en goed voor je conditie. Tafelvoetbal vind ik altijd zo lachen, vooral je loopt te klunzen en de bal gaat steeds onder de voetjes door hahaha!
    Een heel fijne vakantie, veel plezier en lekker uitrusten!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s