Sample Saturday

Eye contour patches

Je kon al een eerdere sample Saturday vinden over dit merk op mijn blog (klik hier) maar ik had nog meer samples en deze week is het de beurt aan de Eye patches.

Institut Esthederm Patchs Lift Contour des yeux

Welk merk?

Instituut Esthederm is een exclusief, onafhankelijk Frans schoonheidsmerk, gebaseerd op meer dan 35 jaar onderzoek en meer dan 80 bewezen gepatenteerde formules. Instituut Esthederm produceert natuurlijke en langdurige schoonheidsresultaten die worden gewaarborgd doordat de producten werken in totale harmonie met de biologie van uw huid. In plaats van te zoeken naar externe, tijdelijke oplossing, activeren de producten de huid, zodat deze zichzelf kan herstellen.

eye patch Institut Estederm

Wat is het?

Deze patches ‘plak’ je dus onder je ogen. Ze zouden een liftend effect moeten geven en een diepe verzorging.

Wat vond ik ervan?

Heerlijk, het was warm toen ik deze patches ging uitproberen want ik zat op het zonnige Kreta. Heerlijk om na een dag zonnebaden even te ontspannen met deze patches onder de ogen. Na gebruik had ik inderdaad dat ‘liftende’ gevoel en zag de boel er ook lekker strak uit hahaha.

Oog patches Instituut Esthederm

Waar te koop en wat kost het?

Te koop bij je schoonheidssalon of online. Voor 10 pakjes met twee patches betaal je de lieve som van EUR 69,-. Ik vind dat een hoop geld maar ze doen wel wat er beloofd wordt dus als je eens een feestje hebt (of een reünie ofzo) dan is het zeker een aanrader.

Gebruik jij wel eens oog patches?

Annette

9 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ja van Balea echt een aanrader als je weer eens bij de DM bent. Volgens mij iets van Euro 5,00 voor 6 stuks. Misschien is de werking wat minder maar mij bevallen ze goed vooral zomers.

    Geliked door 1 persoon

  2. Goed dat je echt een verschil zag, bij sommige patches zie ik nooit echt. Het zou best fijn zijn als je ze ook per stuk kon kopen om te proberen en dat je niet altijd (zoals bij veel producten) direct een groot bedrag moet neertellen. Maar daar hebben we natuurlijk de sample Saturday voor 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s