Unboxing

LookFantastic Beautybox

Januari 2019

De eerste box van 2019 staat in het teken van vernieuwen en verfrissen. Hij komt in een prachtige lichtblauwe doos met zilveren letters. Prachtig. De inhoud laat ik zoals elke maand in het filmpje aan je zien.

Benieuwd wat jij van de inhoud vind en welk product je het meeste aanspreekt.

Annette

8 thoughts on “Unboxing

  1. Ik ben altijd benieuwd naar de setting powder van Laura Mercier. Als ik de YouTubers mag geloven is dat de allerbeste die er is. Zodra ik in de buurt ben van een winkel waar ze het verkopen ga ik toch eens kijken wat er nu echt zo bijzonder aan is. Puur nieuwsgierigheid, ook omdat die van Laura Mercier ook flink aan de prijs is. Leuke box overigens, de leave in conditioner en kokos primer lijken mij heel fijn!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s