Sample Saturday

Bio Select – Natural Lifting for face and neck

Een heel eenvoudig sample zakje met een grootse inhoud. Dat vond ik van deze sample van Bio Select. Het zakje spreekt niet echt tot de verbeelding, het merk was me onbekend maar zo kom je soms tot verrassende ontdekkingen.

Bio Select Natural lifting for Face and neck

Welk merk?

Ik smeerde dit goedje dus op Kreta tijdens mijn vakantie. Nu ik terug ben en dus ‘op onderzoek’ ben naar dit merk omdat ik er nog niet van had gehoord, zie ik dus dat het van oorsprong uit Kreta komt….. Nou ja zeg! Je zou toch denken dat je er daar dan mee doodgegooid wordt maar het is me echt niet opgevallen en ik heb zeker daar alle ‘beautyproducten’ grondig bekeken als ik s’avonds lekker aan de wandel was. Anyway dit zegt de site:

Onze producten worden geproduceerd met liefde en respect voor het milieu en de ingrediënten die worden verzameld uit Kreta. BIOselect® Organic Cosmetics zijn gemaakt op basis van recepten met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en voornamelijk biologisch geteelde grondstoffen.

Ons ervaren team bestaat uit professionele drogisterijen, parfumeurs en ervaren kruidenverzamelaars en deelt dezelfde waarden en enthousiasme. Samen zullen we nieuwe ideeën verkennen om u de beste organische huidverzorgingsoplossingen te bieden.

In ons productieproces volgen en evolueren we de traditionele technieken, terwijl we altijd hoge kwaliteitsnormen en controle houden gedurende de gehele productiefase. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat BIOselect® huidverzorgingsproducten een complete huidverzorgingsoplossing vormen voor het hele gezin.

Ons verhaal

In 2002 begon ons bedrijf met de productie en distributie van hoogwaardige biologisch geteelde voedingsproducten uit Kreta, zoals extra vierge olijfolie, aromatische kruiden en honing.

Om tegemoet te komen aan de stijgende behoeften van de Griekse en mondiale markt voor organische cosmetica, hebben we in 2005 de gecertificeerde lijn biologische cosmetica BIOselect® ontwikkeld, die werd verdeeld over geselecteerde apotheken en biowinkels in Attika, Thessaloniki en Kreta.

In 2006 hebben we ons eerste internationale commerciële partnerschap ontwikkeld en tot op heden zijn we vertegenwoordigd in: Rusland, Italië, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, VS, VK, Cyprus, Polen, Spanje, Litouwen, Frankrijk, Hongarije en Oostenrijk.

Bio Select Natural lifting for face and neck

Wat is het?

Een instant-lifting crème die fijne lijntjes vermindert en het uiterlijk van de huid en het gezicht verbetert. De oligopeptiden van het hibiscus * -extract helpen fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen door elastine-afbraak te remmen en de elasticiteit van de huid optimaal te houden, terwijl sesamolie *, rijk aan vitamine A en E, de huid voedt en beschermt. De anti-vrije radicalen activiteit van beide (hibiscus en sesamolie) voorkomt oxidatieve schade en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering. Dictamelia * combineert de unieke eigenschappen van extra vierge olijfolie en dictamafabriek en biedt ontstekingsremmende werking terwijl het de huid hydrateert en kalmeert

Wat vond ik ervan?

Zalig, ondanks de vrij natuurlijke geur (ben er nooit zo kapot van) maar de werking was des te beter. Een babybillen zacht huidje heb ik de volgende ochtend. Hier had ik zeker een hele pot van willen kopen als ik daar tegenaan was gelopen…

Bio Select Natural lifting for face and neck

Waar te koop en wat kost het?

Het product is dus niet in Nederland te koop maar online zie ik het bij Amazon bijvoorbeeld. Het kost EUR 30,- wat een prima prijs is. Mocht je dus in Griekenland zijn dan is Bio Select zeker een product om te bemachtigen. De volgende keer dat ik in Griekenland ben ga ik toch nog beter speuren want dit is een fijn en ook nog eens heel ‘groen’.

Annette

 

6 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s