Plog

Plog #13

Here we go, de herfst is echt begonnen en we hebben weer van heerlijk Hollands weer mogen genieten dit weekend, stormpje, regen, onweer, het kwam allemaal voorbij. Wat ik tussen de buien door deed? Je leest het in de plog.

Plog 13 (1)

Vrijdag werkte ik thuis. Ik heb mijn overdrachtsdocument voor mijn opvolger afgemaakt en dinsdag zit ik een aantal uur met hem om alles over te dragen. Woensdag neem ik dan afscheid en is het mijn laatste dag.

Skoet

Skoet moest haar jaarlijkse inenting en dus in de reisbak. Die haal ik altijd een paar dagen van te voren al uit het berghok want ze schiet meteen in de paniek 🙂 uiteindelijk had ik haar er weer in en konden we richting dierenarts. Ze kreeg een compliment voor haar gebit en zag er prima uit voor een 15-jarige vond de arts. Prikjes erin en we konden (ruim 100 euro armer) weer naar huis.

van Delft pepernotenfabriek        van Delft pepernotenfabriek

Sinds een week is de pepernotenwinkel open en kon ik het vorige week nog weerstaan ging ik deze ronde toch voor de bijl. Voor mij hoeven al die aparte smaken niet zo dus ik hield het bij de chocolade varianten (sneeuw, volle melk en melk/hazelnoot), het zakje ‘gewone’ kruidnoten want het zijn eigenlijk geen pepernoten natuurlijk 🙂 neem ik mee naar het werk voor de collega’s.

Bij de Costes outlet kocht ik voor EUR 5,- deze grijze sweater. Die heb ik gelijk gedragen de rest van het weekend. Hij heeft wel vrij wijde mouwen dus regelmatig oppassen dat ik niet weer in mijn eten hing bijvoorbeeld haha.

Kruidvat Real Techniques

Plog 13 (8)

Bij het Kruidvat zag ik deze Real Techniques kwasten die van 11.99 waren afgeprijsd naar 12.99 hahaha moest vast andersom zijn maar lekker laten liggen dus…. wel nam ik deze lekkere Caramac mee. Echt een beetje jeugdsentiment en je komt ze niet zo vaak meer tegen. Heerlijk met een kopje thee opgesmikkeld.

Plog 13 (7)

Op de markt kocht ik Dahlia’s die passen echt zo mooi bij de herfst vind ik altijd. Ook kocht ik wat afscheidskadootjes voor mijn team. Ik neem ze woensdag lekker mee uit lunchen, dat is het nadeel van afscheid moeten nemen dat je toch weer hele fijne mensen moet achterlaten.

Plog 13 (10)     Plog 13 (11)

Op zondag aan het huishouden, blogjes lezen en maken en alvast de pan met sudderlapjes op. Die eten we dan maandagavond met rode kool. Omdat ze zo lang moeten opstaan maak ik ze vast op de zondag wel zo makkelijk.

Heb jij een fijn weekend gehad?

Annette

15 thoughts on “Plog

 1. Allemaal lekkere dingen en mooie trui. 👏 Dahlia’s met hoop ik geen oorkruipers, want daar heeft je moeder het altijd over🤗Wij ook een heerlijk weekend gehad. Zijn zaterdagavond naar Doris met vrienden geweest en daarna bij Mout wat drinken. Gisteren de zolder schoongemaakt ,want er is vorige week een nieuw dakraam geplaatst.Nog even bij tante Klara op bezoek geweest . Toen een Indische rijsttafel naar binnen gesmikkeld. Succes met je laatste werkdag en je nieuwe baan. 😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat is een koopje die trui, hij is leuk! Hahaha, die prijsjes die ze soms verkeerd om erop zetten, zo ook aanbiedingen dat je er meer krijgt voor minder. Blijkt soms helemaal niet te kloppen.Betaal je gewoon hetzelfde. Of rare woorden (Auto-aanvullen: Moeder wil geen kaasplankje worden= kasplantje)
  Caramac ga ik natuurlijk ook meenemen, dat snap je wel!
  Heerlijke combi altijd, sudderlapjes en rode kool! Hoe laat eten wij? 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Mooie trui voor een heel fijn prijsje.
  Prachtige bloemen.
  De sudderlapjes zien er heerlijk uit.
  Succes met het afscheid bij je collega’s.
  Heel veel plezier met je nieuwe baan.
  Tegenwoordig moet je goed opletten dat artikelen in winkels niet fout geprijsd zijn.
  Ik had het laatsd met een blouse in een groot warenhuis.
  Op een zelfde blouse een maat kleiner stond een goedkopere prijs.
  De maat groter wilde ik.
  Nam ze mee naar de kassa en ik ging wel even vragen aan een oudere verkoopster hoe het zat met het prijsverschil en had uitgelegd dat ik die van een maat groter wilde.
  Het waren de 2 laatste blouzen.
  Ze had me verteld dat die duurdere van een oude actie was maar dat die van een maat groter toch echt de prijs was die erop stond.
  Dus uiteindelijk had ik ze beidden gepast. Natuurlijk nam ik de goedkoopste mee.
  Van het merk van de blouse koop ik vaak kleding in de sale.
  Nog nooit had ik meegemaakt dat er van een en hetzelde artikel prijsverschil is.

  Fijne dag 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s